上一頁下一頁
發新話題

皇室假期皇崗口岸$88優惠補充

收藏  |  訂閱
48  5.7k

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-2-11 06:10 PM 發表 查看引用來源
上次想問佢地,可唔可以買左套票坐佢地車去向西食個快仔先上去,不過都問唔到!:smile_22: :smile_22:
識玩喎...!!!:smile_04: ...依間嘢可以俾按金出嚟偷食...!!!

引用:
原帖由 edward_29 於 2009-2-11 06:15 PM 發表 查看引用來源
上個星期六o個晚去o左, 真係好似襯墟咁, 多人到.....
咁平...實多人去啦...!!!:smile_04:

引用:
原帖由 CrazyDiamond 於 2009-2-11 05:59 PM 發表 查看引用來源
首先多謝有師兄早前在此提供資料,於是小弟早兩日去了一探究竟,此優惠只有在皇崗口岸於1月17日新開張之皇室假期接待處才有提供,深圳之接待處及直接去皇室是沒有此優惠的,相信是想搶佔那些經皇崗過關去水都或水立方 ...
要剔幾多少費先...!!!:smile_03:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-2-11 06:19 PM 發表 查看引用來源
優惠到幾時呀...個檔口喺往崗邊頭呀...!!!...唔該哂...!!!
優惠至幾時就真係唔知,位置我咪已經講咗
「這接待處之位置就在一出關左前方賣巴士票之櫃位那裡,當中最右方之一格就是皇室了」

有相有清楚
thanks

thabl you report

回覆 1# 的帖子

:smile_15: :smile_15: :smile_15:

多謝師兄提點

多謝報告:smile_38:

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-2-11 06:10 PM 發表 查看引用來源
上次想問佢地,可唔可以買左套票坐佢地車去向西食個快仔先上去,不過都問唔到!:smile_22: :smile_22:
good plan
俾左錢喎應該得掛

真係好九低死、平成半、還免加―

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆