想ask :滙W , 君悅 , 美怡登

收藏  |  訂閱
19  865

君記都唔差

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-11 10:31 PM 發表 查看引用來源

恭喜發財...財色兼收呀....

過美登登選擇多啲....:smile_04:
嘿嘿,尾2燈DJ靚過D囡囡啊:smile_47:

引用:
原帖由 CP9988 於 2009-2-12 01:58 PM 發表 查看引用來源

嘿嘿,尾2燈DJ靚過D囡囡啊:smile_47:
不好意思睇漏SN兩字.
但尾2燈SN房間也確实有泰式風情。

引用:
原帖由 CPCPCP 於 2009-2-11 04:08 AM 發表 查看引用來源
我同一個FD明天想去CP仁K(WED),諗緊去邊間 and also want book hotel  overnight also  , is that 3間 MM行258?? how is the DJ????which one Good~~~~pls give some advice~

我同個FD唔會飲好勁~~

Anyone kn ...
聽晚星期五, 可以試下 join type-r929 o既褲蠔光豬 k 團喎!
450 人仔包晒  k o既酒錢, dj 小費同酒店客房.  你自己俾小費 k 女就可以了, 都係一樣行 2-5-8

參考下 :
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9049274&extra=page%3D1

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9062348&extra=page%3D1

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-11 04:15 AM 發表 查看引用來源
女行 2/5/8
DJ ¥200

呢期落花都多...

師兄你new account 兼得一分...點玩 pm 呀 :smile_19:
有人問星期五都唔幫我 sell 下 type-r929 團o架, 大師兄!

我今晚會在燴嘩唱歌仔呢

引用:
原帖由 CPCPCP 於 2009-2-11 04:08 AM 發表 查看引用來源
我同一個FD明天想去CP仁K(WED),諗緊去邊間 and also want book hotel  overnight also  , is that 3間 MM行258?? how is the DJ????which one Good~~~~pls give some advice~

我同個FD唔會飲好勁~~

Anyone kn ...
如果師兄係要去中元街o既仁 K, 都係首選紅 C 好 d

引用:
原帖由 CP9988 於 2009-2-12 02:30 PM 發表 查看引用來源
我今晚會在燴嘩唱歌仔呢
有年幾冇去過了, K 場宜家環境點呢?

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-12 02:32 PM 發表 查看引用來源

有年幾冇去過了, K 場宜家環境點呢?
現在CP的K場衹可用慘澹來形容,除了+2之外一般星期日至四都可以除時訂房,再過不久新的場如...東田麗園旁的5星酒店、申世紀K場新翼及5月瓜開了更加慘無天日了。

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-11 05:17 PM 發表 查看引用來源

果然係中元街之友喎...
中元街之友的我今晚又會出現了 今晚的目的地是燴嘩啦:smile_46:

前往最後回覆