上一頁下一頁
發新話題

加多十幾蚊,大家都開心好多!

收藏  |  訂閱
55  5.9k

回覆 1# 的帖子

囡囡都可以做朋友...有錢咪同你做朋友囉...:smile_03:

引用:
原帖由 一晚七次郎 於 2009-2-4 08:52 PM 發表 查看引用來源
唔可以話你掂定錯 最緊要你自己玩得開心
佢地都係人 其實請佢食個m仔唔係好貴 可以接受 好過比tip屎
師兄 你都幾有淫情味:smile_04:
唔只有,重好濃添......嘻嘻!:smile_30:

引用:
原帖由 一晚七次郎 於 2009-2-4 08:52 PM 發表 查看引用來源
佢地都係人 其實請佢食個m仔唔係好貴 可以接受 好過比tip屎
比篤精過佢呀...:smile_04:

引用:
引用:
原帖由 吉野太郎 於 2009-2-4 09:14 PM 發表 查看引用來源
唔只有,重好濃添......嘻嘻!:smile_30:
又濃又多呀....

stupid idiot..............................................

Totally agreed, this is wonderful.

引用:
原帖由 吉野太郎 於 4-2-2009 08:41 PM 發表 查看引用來源
話說上星期返食上次個快仔囡囡,
去之前當然打定電話睇佢返工未,
佢話返十點(當然系上午啦,小弟一般都食早快),
到十點揾唔倒就打比佢,
佢話要過多二十分鐘先到,
到時打比我,
咁我就on99系麥當當等佢,
到 ...
冇服務,冇吹,都話正,你冇o野呀!:smile_38:

人心肉造,佢地都係人:smile_38: :smile_38: :smile_38:

師兄大家開心就得 good report

開心錢,洗得開心,理得呢度d 師兄冷嘲熱諷鴉!
我十卜你!

不過買衫買袋買手機0個d 就唔好喇~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆