上一頁下一頁
發新話題

sn 技 c 要我包巨

收藏  |  訂閱
58  6.0k

回覆 1# 的帖子

依期咁多依啲囡囡叫人包嘅 Post 嘅...:smile_03:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-2-4 02:52 AM 發表 查看引用來源
203 人仔
...OK喎...
happy ching , 213 至o岩 呀 , 你几时再出 " 性学大全 " 巨著

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-2-4 02:58 AM 發表 查看引用來源
依期咁多依啲囡囡叫人包嘅 Post 嘅...:smile_03:
可能系金融海啸第二波效应o靠:smile_03:

c-hing,都係舖舖好D,無謂做股東啦. 有feel都係咁講.最多約出來行街食飯直落.包女..咪咁傻喎....個人支持餐搵餐食餐餐清..:smile_34:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-2-4 02:48 AM 發表 查看引用來源

十蚊回佣
十蚊回佣我o肯 5 落o呙:smile_13:

多謝包膠:smile_30:

引用:
原帖由 孟波 於 2009-2-4 03:05 AM 發表 查看引用來源
c-hing,都係舖舖好D,無謂做股東啦. 有feel都係咁講.最多約出來行街食飯直落.包女..咪咁傻喎....個人支持餐搵餐食餐餐清..:smile_34:
孟波 ching , 5 驶担心 , 小弟信奉 " 朱氏经济定律" :smile_30:

多謝樓主REPORT

on j ,give 1 dollar to buy bread la

引用:
原帖由 朱八介 於 2009-2-4 02:15 AM 發表
     hi ! 各位 ching 又系我老朱出份 report 比大家分享o勒 又系一个不冷不热o既某曰去到位于春风路某 sn 场 , 小弟都系在交通楼经 agent 介绍坐巨o地o既厂 ...
thanks for your share with !!!:smile_19: :smile_19: :smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆