友誼波會玩出真愛???

收藏  |  訂閱
36  1.4k

引用:
原帖由 lamx3 於 2009-1-31 07:57 PM 發表 查看引用來源

都幾細心
但中2網上識個D多D
:smile_13: :smile_13: 我覺得你同佢分開好D..
大家係sp .. 但又投放感情..玩完又做返fd 都不知几好

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-1-31 08:05 PM 發表 查看引用來源
:smile_13: :smile_13: 我覺得你同佢分開好D..
大家係sp .. 但又投放感情..玩完又做返fd 都不知几好
只好下次醒目d............

引用:
原帖由 lamx3 於 2009-1-31 07:50 PM 發表 查看引用來源

同sp既感情比女友還要好T.T
個個女友刀係咁
可能自己太ENJOY即食文化
但又好少即食女士:')
你一係根本無鍾意過女友,
一係用下半身思考:smile_19:

出嚟玩要分清楚自己嘅定位

引用:
原帖由 有閒 於 2009-1-31 08:29 PM 發表 查看引用來源

你一係根本無鍾意過女友,
一係用下半身思考:smile_19:
有食5食 罪大惡極.....--

SP...當然正常就完全唔好放感情
但0 感情既話上到床其實同叫雞一樣

所以平時關係好似知己好友咁亦冇問題.
不過始終你要搞清楚你地僅至於此.
你之所以會覺得佢咁好係因為兩個人之間冇責任同將來既問題需要煩.
咁你當然只會見到佢好既一面.一齊左一定就唔同咁講法

你唔鐘意而家女友可以飛,但理由唔係為左你個sp. 否則你有機會雙失.

引用:
原帖由 lamx3 於 2009-1-31 11:44 PM 發表 查看引用來源

有食5食 罪大惡極.....--
無人叫你唔好食,
不過食完就要抺咀離枱,
你連隻碟都要舐埋唔放好肉酸0家
你咁樣就算個女嘅想同你維持SP關係都怕怕啦:smile_19: :smile_19:

玩還玩..唔好玩出火....

引用:
原帖由 有閒 於 2009-2-1 09:55 AM 發表 查看引用來源

無人叫你唔好食,
不過食完就要抺咀離枱,
你咁樣就算個女嘅想同你維持SP關係都怕怕啦:smile_19: :smile_19:
令女姐姐 share下你d exp 教下dd丫

引用:
原帖由 有閒 於 2009-2-1 09:55 AM 發表 查看引用來源

無人叫你唔好食,
不過食完就要抺咀離枱,
小弟財疏學淺

前往最後回覆