上一頁下一頁
發新話題

女仔私處係咪要挮毛.??

收藏  |  訂閱
75  4.2k

引用:
原帖由 viruskai 於 27-1-2009 23:40 發表 查看引用來源

我都係估纒鎹,我都講左我唔係女仔,
我諗個情況好似脫腳毛咁瓜,我諗太多太長都要剪下先脫到呀!!
甘你鐘唔鐘意係沙灘個時見到D女仔露毛??

引用:
原帖由 feebenomic 於 2009-1-27 11:45 PM 發表 查看引用來源

甘你鐘唔鐘意係沙灘個時見到D女仔露毛??
如果係泳衣更係唔好啦,又唔係好睇...
就好似妳見到個男人著 speedo,但兩邊好多毛,妳都唔開胃啦,

係第二d情況睇到更係無問題啦... 泳衣就真係接受唔到啦 ..

hahahhaah....
如果我見到個男人,真係會笑左出來...
男仔無lee d 煩惱,真係好...

引用:
原帖由 feebenomic 於 2009-1-27 11:55 PM 發表 查看引用來源
hahahhaah....
如果我見到個男人,真係會笑左出來...
男仔無lee d 煩惱,真係好...
而家冬天啦喎!我諗妳都無左呢個煩惱呀??

freebenomic
剃左再生,d毛會變硬woo。
我估你只要修剪便已ok了。
你是男?還是女?

引用:
原帖由 feebenomic 於 2009-1-27 10:40 PM 發表 查看引用來源
Hi,大家好,我第一次發新話題,希望大家指教!
其實本人一直有個疑問,
而家d女仔會唔會挮下面既毛??
如果會,會用咩方法挮??
會唔會挮晒??? 或者會挮咩形狀??
因為本人屬於下中多毛既. ...
How about you?

:smile_41: :smile_41: :smile_41:

女啦 of coz.

引用:
原帖由 jumboleung 於 28-1-2009 00:00 發表 查看引用來源
How about you?

:smile_41: :smile_41: :smile_41:
我而家就係咩都未做,想問一問先...怕落錯決定番唔到轉頭......

引用:
原帖由 viruskai 於 27-1-2009 23:59 發表 查看引用來源

而家冬天啦喎!我諗妳都無左呢個煩惱呀??
我有swimming ..室內池...
有次我個fd同我一齊游,佢好似見到我露左少少毛,
不過佢無當面同我講,我見到佢望住我而妹妹
我有少少尷尬...所以就鼓起勇氣入來問一問師兄師姐....

引用:
原帖由 feebenomic 於 2009-1-28 12:08 AM 發表 查看引用來源

我而家就係咩都未做,想問一問先...怕落錯決定番唔到轉頭......
冬天妳仲游水架?? 定還是有期他原因要咁??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆