出野2次一問?

收藏  |  訂閱
32  6.9k

引用:
原帖由 mester7 於 2009-1-15 04:58 PM 發表 查看引用來源
如果你同條女fd出 3次都得
yes, 佢話下次同我做 :smile_40:
不是吹水, 也不是劉華, 等我吃了再話你地知邊度la (如你們有興趣及唔介意我吃過 :smile_47: )

引用:
原帖由 cjumbo 於 2009-1-15 05:01 PM 發表 查看引用來源

yes, 佢話下次同我做 :smile_40:
不是吹水, 也不是劉華, 等我吃了再話你地知邊度la (如你們有興趣及唔介意我吃過 :smile_47: )
我都想知...but 我係新手, 不能收pm:smile_13:

引用:
原帖由 wantasp2 於 2009-1-15 05:02 PM 發表 查看引用來源

我都想知...but 我係新手, 不能收pm:smile_13:
咁你就唔好彩啦 ................................................. :smile_46: :smile_47: :smile_24:

引用:
原帖由 cjumbo 於 2009-1-15 05:04 PM 發表 查看引用來源

咁你就唔好彩啦 ................................................. :smile_46: :smile_47: :smile_24:
其實近邊區呢?? 之前我試過係某sauna有囡可以開完大....再送次hj, 不過佢唔係我杯茶, 無再回頭...:smile_13:

引用:
原帖由 cjumbo 於 2009-1-15 04:44 PM 發表 查看引用來源

我次次都係出2次 (在sauna) :smile_40:
其實係唔係次次都係同一條囡??:smile_41:

引用:
原帖由 wantasp2 於 2009-1-15 05:19 PM 發表 查看引用來源

其實近邊區呢?? 之前我試過係某sauna有囡可以開完大....再送次hj, 不過佢唔係我杯茶, 無再回頭...:smile_13:
開完大....再送次hj ------ 真係古巨基 (小兒科) :smile_30:
我係一次hj 再加一次吹 (次序可換轉)
下次, 我要一次hj/吹 再加一次做 :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 cjumbo 於 2009-1-15 05:22 PM 發表 查看引用來源

開完大....再送次hj ------ 真係古巨基 (小兒科) :smile_30:
我係一次hj 再加一次吹 (次序可換轉)
下次, 我要一次hj/吹 再加一次做 :smile_47: :smile_47: :smile_47:
但係條囡係點既先??:smile_13: 我唔駛好索, 但都唔要扒喎....:smile_40:

引用:
原帖由 wantasp2 於 2009-1-15 05:28 PM 發表 查看引用來源

但係條囡係點既先??:smile_13: 我唔駛好索, 但都唔要扒喎....:smile_40:
你同我的要求一樣 :smile_47: :smile_47:  如果我同你講條女好索都係吹水傘, 講真, 好索就唔駛做sanua la :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 cjumbo 於 2009-1-15 05:31 PM 發表 查看引用來源

你同我的要求一樣 :smile_47: :smile_47:  如果我同你講條女好索都係吹水傘, 講真, 好索就唔駛做sanua la :smile_47: :smile_47:
英雄所見略同, 我走飛就ok 啦.....cup 手波:smile_04:
不如你陪我吹夠50分再pm我啦 :smile_03:

引用:
原帖由 wantasp2 於 2009-1-15 05:36 PM 發表 查看引用來源

英雄所見略同, 我走飛就ok 啦.....cup 手波:smile_04:
不如你陪我吹夠50分再pm我啦 :smile_03:
1. 講真唔係CUP 手波 ,  有少少"朵", 可能比D客渣得多 :smile_46:
2. 吹夠50分再pm你, 無你咁得閒
3. 就算吹夠50分都唔會PM你住, 因我末吃佢呀 :smile_47: :smile_47: :smile_47:  我就快吃到, 吃完先PM你, 我先前都已經PM了一位C兄, 講明要我吃完先, 我才PM佢, 佢都叫我 "慢慢, 唔急" :smile_47: :smile_47:

前往最後回覆