上一頁下一頁
發新話題

小香港之旅

收藏  |  訂閱
52  5.0k

引用:
原帖由 ch_latour 於 2009-1-13 01:08 AM 發表 查看引用來源
樟仔sn都係麻撚麻:smile_39:
樟仔我都好耐冇去lor,以前仲係我ge基地:smile_40:

感謝分享(小香港):smile_35:6小时:smile_47:急速性之旅

過夜就差唔多  快上快落   謝謝報告

邊度黎架. :smile_41: :smile_30:

都幾平番,有機會試下!:smile_14: :smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 chufai 於 2009-1-13 12:58 AM 發表 查看引用來源
30/12 2:30 皇崗直巴(逢半開車)
3:40到小香港sun dao wui hotel,? 小香港?差很遠。人生路不熟,過一條街見sunny 假日hotel門口ok.上去參觀,房新裝修,有水床及sauna 房(翻新),得1條女,既來到,等!
下2層樓,按正腳,房靚。一粒鐘再上去。先來3个,1个得,33C,樣ok。
再來2个幼齒(18),身材勁但樣太扒,揀回弟1个(趕時間)。

全莞式,服務ok(有水床玩)。
收費$400(試業免房費)
8:30pm尾車返皇崗

conclusion:
較啱時間好過在皇X邨皇X綠到(莞式收hk$750,10月試),亦好過在深圳開大,因女後生及肯定有服務。

total:
$30 x 2 bus
$400 for莞式(平過cp$600)
會再去因平及安全(女不及常平靚,个人意見)
咁樣睇值得試試~
我個fd去親都係身刀x~~
我地唔過夜~房錢1xx~2xx好唔抵~~

邊隻大~
快仔定sn開大~~
快仔都還可以~
深圳sn開大真係......(得罪講句硬膠)...........:smile_39:

我試過係cp莞式~$398全包
:smile_46:

thank you, c hing

thanks for your comment !!!:smile_34:

多謝ching報告

thanks for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆