會否懷孕><"

收藏  |  訂閱
17  1.4k

過左3日 事後丸都食唔到...我上次同你一樣 都係插左一下,,,有分秘液...有d有少少精子...機會實唔及內射高的...機會都有 不過我諗5%-10%啦.....不過講真 邊有咁易中招呀...人地d夫妻 6個月內 做起碼30次愛 內射 先有bb....放心 中招機會不大

我睇完D人的回覆驚呀,而且又係危險期仲驚D~
我冇食事後丸驚有副作用
而且又覺插一下如果真係有左都係整定
我都知食左安心D,不過真係冇射過,內外都冇
驚食左又唔知咁,,

congratulation.............nobody can help!

引用:
原帖由 domini 於 2009-1-10 07:29 PM 發表 查看引用來源
我睇完D人的回覆驚呀,而且又係危險期仲驚D~
我冇食事後丸驚有副作用
而且又覺插一下如果真係有左都係整定
我都知食左安心D,不過真係冇射過,內外都冇
驚食左又唔知咁,,
:smile_39: 妳現在冇嘢可以做  過咗72小時事後丸都冇用
         亦唔駛再問  相信冇人識答你有幾大機會
         過多3星期驗吓就有結果
        祝妳好運!

理論上呢幾日係排卵期
相比其他日子係最易中招
但最重要既射精冇做到~
前一次留左係j頭既都沖番走~
何況放入去幾秒~又冇射(關鍵)
機會都好細既~

下次唔帶套
最起碼都要顧下日子呀~
冇野既~放鬆d等多半個月la

引用:
原帖由 domini 於 2009-1-9 15:16 發表 查看引用來源
我同男友第一次做有帶CONDOM
佢射左少少
之後係同一日做多次,冇帶CONDOM
佢插入左少少,一下ONLY,不過大家都驚會有,即刻又秋返出黎
咁會唔會懷孕

上個月23/12-27/12 M到
7/1做的
用棒驗最好不過了!!!

引用:
原帖由 hvalley 於 2009-1-9 04:54 PM 發表 查看引用來源
有機會不過細D, 要睇佢有冇分泌, 分泌本身係冇精子, 不過, 上一次射精後可能有精子留在尿道中而經過分泌排出. 所以如果上一次射精後佢有呵尿的話通常都會沖走左D精子咁機會會細D啦.
分泌本身係冇精子<---分泌一定帶有一d精子..
而且足以令女性懷孕

引用:
原帖由 alu.h 於 2009-1-12 02:52 AM 發表 查看引用來源

用棒驗最好不過了!!!
用棒用15日後驗先準..做完起碼3-5日先受到精..
即日或過幾日驗..係驗唔到

前往最後回覆