上一頁下一頁
發新話題

講下返大陸玩邪野有咩好笑野!

收藏  |  訂閱
47  4.9k

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2009-1-5 11:51 PM 發表 查看引用來源
好笑咩?又要驚又要玩…:smile_45:
乜咁直接呀!

嘩...咁撚好笑既:smile_38:

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2009-1-5 11:51 PM 發表 查看引用來源

好笑咩?又要驚又要玩…:smile_45:
:smile_14: 好笑嫁!要玩但又怕:smile_40:

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2009-1-6 12:55 AM 發表

:smile_14: 好笑嫁!要玩但又怕:smile_40:
吾怕邊好玩呢

邊間場咁過癮 ?????????

不如下次入技師房打仲正

我又講吓早兩日返大陸既好笑野:smile_13: .....果日去咗波推,個技師對奶大過你個頭:smile_27: ,做上半Part同平時一樣無乜特別:smile_45: ,嗱嗱嗱好笑野發生喇:smile_34: !下半Part同我用手,咁我就問佢加一百做埋好唔好,佢話最少都二百啦:smile_39: !咁都係用手把啦....佢瞓响我左面一邊打一錫我粒的,過咗一陣我卒之頂唔順要開火喇 ,我就同佢講要出啦:smile_38: !!!打個冷震之後望吓佢,發覺佢左邊面一面都係:smile_14: ,我即刻自然反應講咗句唔好意思:smile_13: ,呀!佢又無黑面,就係咁樣佢就比我顏射咗喇:smile_30: .......不過我自己都中咗少少,真係出咗好多呀.....

引用:
原帖由 滾開 於 2009-1-6 01:28 AM 發表 查看引用來源
我又講吓早兩日返大陸既好笑野:smile_13: .....果日去咗波推,個技師對奶大過你個頭:smile_27: ,做上半Part同平時一樣無乜特別:smile_45: ,嗱嗱嗱好笑野發生喇:smile_34: !下半Part同我 ...
呢个颜射报告好笑D。。。

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-1-6 12:36 AM 發表 查看引用來源
甘先刺激嘛
不如係房門口出便打重刺激....

真係唔識笑... :smile_19:

樓主你都好勇下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆