報到

收藏  |  訂閱
25  1.2k

回覆 6# 的帖子

貴呀, 不過有時我係應酬唔使自己比. 不過上海有兩樣好, 第1治安好好, 唔會下下同條女有咩唔o岩就call人, 屈人果d, 第2就係d 大場的女真係正到飛起, 樣, 身材, 打扮, 講野, 完全係同廣東的冇得比. 不過呢d 女係大陸有錢仔的, 唔係我地香港人玩的起

引用:
原帖由 olddude 於 2008-12-29 11:52 AM 發表 查看引用來源
來左呢度睇野都好耐了, 決定加入同大家吹下水

小弟在大陸都玩左好多年. 因為做野關係, 廣東上海的k場, 正, 機, 大的骨場, 酒吧foc, qq foc, 溝正經女, 咩都試過了...以前冇甘多人出來吹水, 在深圳, 玩的地方都比較 ...
引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-29 01:25 PM 發表 查看引用來源
歡迎加入呢度吹水呃POST!:smile_30: :smile_30:
冇錯...加入CopyTour啦...

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2008-12-29 02:41 PM 發表 查看引用來源

冇錯...加入CopyTour啦...
今日都呃左幾分

Welcome to the party!!

ching有機會大家齊齊分享經驗

You are welcome!!

多謝師兄你的報告。

引用:
原帖由 olddude 於 2008-12-29 11:52 AM 發表 查看引用來源
來左呢度睇野都好耐了, 決定加入同大家吹下水

小弟在大陸都玩左好多年. 因為做野關係, 廣東上海的k場, 正, 機, 大的骨場, 酒吧foc, qq foc, 溝正經女, 咩都試過了...以前冇甘多人出來吹水, 在深圳, 玩的地方都比較 ...
hello

我試過同果朋友係廣州被屈過錢

引用:
原帖由 iawuik 於 2008-12-29 01:57 PM 發表 查看引用來源
上海好Q貴
幾年前係上海我試過一濟要成千銀, 不過無辦法, 細佬話事:') :')

前往最後回覆