上一頁下一頁
發新話題

我的快樂聖(性) 誕假期 (最新 updated !.加上類似圖片)

收藏  |  訂閱
57  28.8k

引用:
原帖由 Sillybi 於 2008-12-29 01:52 AM 發表 查看引用來源
好變態呀~~~~~~~~
--------------------------------------------------
唔明 !, 有咩變態呀...? 你心右想.....右擔心, 口是心非..口不對心....!

回覆 1# 的帖子

thanks

好正,ching你女友係咪國內既女仔? 我睇唔似香港既女仔...

only one word to describe "正"
Thank you ching for ur report!

你條女竟然會俾你咁做?!

最後你同你條女都無搞野?
唔系睇完個技師示範完之後同你執一劑咩

引用:
原帖由 narklau 於 2008-12-29 11:40 AM 發表 查看引用來源
最後你同你條女都無搞野?
唔系睇完個技師示範完之後同你執一劑咩
--------------------------------------------------------------------------
係大庭廣眾面前...吊技師, 擔心佢 dirty ! 亦怕女友感覺唔受尊重....女友話唔介意, 但一定要帶袋...! 我都係覺得..唔好太過份...!

同自己條女做.... 唔使當住大家面, 返上酒店房, 點搞都得啦...唔使咁人急...!

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-29 12:10 PM 發表 查看引用來源

--------------------------------------------------------------------------
係大庭廣眾面前...吊技師, 擔心佢 dirty ! 亦怕女友感覺唔受尊重....女友話唔介意, 但一定要帶袋...! 我都係覺得..唔好太過份...!
...
:smile_47: :smile_47: 自己女友上房點搞都得啦....

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-12-29 12:12 PM 發表 查看引用來源
:smile_47: :smile_47: 自己女友上房點搞都得啦....
妳呢?????:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-12-29 12:16 PM 發表 查看引用來源
妳呢?????:smile_47: :smile_47: :smile_47:
:smile_47: 入房緊係中意點搞就點搞啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆