收藏  |  訂閱
36  7.3k

我粒粒就冇, 不過起晒筋成日都好兇狠:smile_22:

朋友,我都有,你唔洗驚wo,係正常架
而且e家都有好多人有咁架一粒粒

引用:
原帖由 horny_boy 於 2008-12-29 11:40 AM 發表 查看引用來源
巴打~好似唔關年齡事架~我都有~~都係驚比d 女見到嚇親~~
上網睇過都話正常...但始終過唔到心理果關....我未見e生@__@"無$$ haha(唔知幾多呢:smile_27: )
但好似唔關包皮長同洗唔洗ge事(好似咋:smile_13: )
好似話 ...
你都係去睇e生 放心d -.~

關包皮長同洗jj事.... 我清楚過你啦....我成5年  日日揾information  同埋係叫陰莖珍珠疹  唔該你上網在揾多d來查查就知啦:smile_45:

e d多見於包皮過長同唔多清潔既事..... 仲有e生差唔多個個都咁講...........
仲有e d多見於發緊育 既青少年............. 好多細路都係一睇到自己有粒粒就怕  但最重要睇e生 唔係就會諗林野 以為係咩咩病-.-....

我現在等緊唔知幾時好番(希望快d就好了..............)

最好唔好成世都係到

引用:
原帖由 lkm1414 於 2008-12-29 03:37 PM 發表 查看引用來源
朋友,我都有,你唔洗驚wo,係正常架
而且e家都有好多人有咁架一粒粒
e~ 朋友你有左e d粒粒幾耐  有冇我咁耐:smile_39:        

仲有, 你怕唔怕d粒粒一世都係到:smile_42:     同埋可以做d咩冷卻(我都唔記得), 但e生話會有傷口, 佢又話 其實你慢慢大過就會慣左e d粒粒, 佢又叫我唔駛理, 最重要洗jj, 佢話最好割左包皮佢........

有時, 睇av 睇到d男優 條野都幾靚, 唉 諗番自己果條又冇佢咁靚............

引用:
原帖由 hayowazzup 於 2008-12-29 11:35 AM 發表 查看引用來源
樓主, 其實你唔需要咁介意
有好多人都有, 包括我
我自己冇睇過醫生 因為我自己知道正常
不過你比佢困擾你"五年"就....
朋友你都有粒粒  但聽你咁講  即係你好番左 冇哂d粒粒  可以講講你case:smile_41:

我13/14歲發現, 到宜家我諗都有7/8年
我宜家仲有, 每日都有洗
我覺得你擔心咁多係多餘, 諗咁多只會令自己心理有問題:smile_44:

未聽過,不過知多D都好!! THX !
第時生個仔如果包皮過長就識得早D帶佢去割,教佢洗乾淨!!

引用:
原帖由 F_F 於 2008-12-29 05:17 PM 發表 查看引用來源
未聽過,不過知多D都好!! THX !
第時生個仔如果包皮過長就識得早D帶佢去割,教佢洗乾淨!!
係呀, 每日幫佢擦下佢就岩喇:smile_30:

好彩我一早就切左:smile_40:

引用:
原帖由 hayowazzup 於 2008-12-29 04:54 PM 發表 查看引用來源
我13/14歲發現, 到宜家我諗都有7/8年
我宜家仲有, 每日都有洗
我覺得你擔心咁多係多餘, 諗咁多只會令自己心理有問題:smile_44:
wo~ 好耐...........  唉 我好擔心成世係到................ 你13-14歲   我17歲先知道有   可能我都可能一早有   因為我17歲先洗jj

..............  可能我自己心理問題:smile_42:

你就好啦....... 唔擔心   但唔知我點解知道係正常 但都會有d唔安心><"  e幾年都係咁..........

前往最後回覆