上一頁下一頁
發新話題

CP真的那麼好~~~~~~~

收藏  |  訂閱
466  23.0k

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 02:12 PM 發表 查看引用來源

你哋唔想講,可以睇完就算~~~~
都係講下笑!不過香港的女仔都好應該自己檢討一下:smile_39: ,一隻手掌拍唔響,唔會係完全一方面出問題

引用:
原帖由 cherry8788 於 2008-12-27 02:13 PM 發表 查看引用來源
我相信大部份上去既人都只系尋求一d喺正常女友身上滿足吾到既需求或者幻想:smile_44: 因為上面嗰d系sell service..當然有求必應la
咁我真係無能為力
好多人都話香港女仔唔好,貪慕虛榮、唔夠細心、唔夠温柔
係你哋遇人不淑,每個地方都有好人
但大陸女仔就無衰人~~~~~~

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 02:22 PM 發表 查看引用來源

咁我真係無能為力
錯..有好有唔好...

唔想引起咩罵戰囉...

好簡單的一句﹐如果任何男人願意花一千幾百在一個大陸妹身上﹐大陸妹馬上投懷送抱﹐幾乎甚麼都可以(當然不是全部啦﹐但是普遍都是這樣)﹐好像昨晚在K場﹐送了100元的毛公仔給K女﹐已經態度完全的不相同了﹗這樣不是天堂嗎? 定力不好﹑或者是新手的﹑或者沒有受傷過﹐不會沉船嗎?

引用:
原帖由 孤獨的狐狸 於 2008-12-27 02:20 PM 發表 查看引用來源
都係講下笑!不過香港的女仔都好應該自己檢討一下:smile_39: ,一隻手掌拍唔響,唔會係完全一方面出問題
我前男友就係北上沉船
如果我係港女,佢就唔好再揾我la
一腳踏兩船,對大家都無好處
愛情真係咁兒戲~~~~~

引用:
原帖由 wataru 於 2008-12-27 02:26 PM 發表 查看引用來源
好簡單的一句﹐如果任何男人願意花一千幾百在一個大陸妹身上﹐大陸妹馬上投懷送抱﹐幾乎甚麼都可以(當然不是全部啦﹐但是普遍都是這樣)﹐好像昨晚在K場﹐送了100元的毛公仔給K女﹐已經態度完全的不相同了﹗這樣不是天 ...
我始終唔明~~~~~~~~
我真係睇得唔夠化

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 02:28 PM 發表 查看引用來源

我前男友就係北上沉船
如果我係港女,佢就唔好再揾我la
一腳踏兩船,對大家都無好處
愛情真係咁兒戲~~~~~
你長大了...愛情真係咁兒戲嫁咋....

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 02:31 PM 發表 查看引用來源

我始終唔明~~~~~~~~
我真係睇得唔夠化
大家既世界唔同..生活圈子唔同...係咁上下嫁啦....

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 02:22 PM 發表

咁我真係無能為力
我甘講並吾表示讚成呢種風氣:smile_45: 只系大勢所趨..既然妳出得post當然希望聽到真實既声音系咪 世事無絶對..上去玩既可能已經有一個excellent既女友..甘又点関乎女仔既好壞呢:smile_41:

引用:
原帖由 charlesd71 於 2008-12-27 02:16 PM 發表 查看引用來源
我在大陸生活了廿年, 事實上大陸女人比較溫柔D,  因為她們要求簡單, 香港女人多數要好多安全感,相處長久後, 好多計劃, 好多比較, 對男人做成壓力, 因此好多北上,不須付出太大賁任,加上大陸地方大, 吃喝玩樂比香港多元 ...
你講得啱~~香港女人真係要好多安全感
但都係環境造成=大陸女人為錢可以出黎做一樣道理

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆