上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)13

收藏  |  訂閱
733  19.4k

"緣"來黎左呢度...
引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-27 12:04 AM 發表 查看引用來源
承讓啊承讓...........我會珍惜...........哈哈
我 第 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile_35:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-27 12:28 AM 發表 查看引用來源

有沒有一雙......
握住了便不想放手
有沒有一種姿勢
倚靠一輩子都有安全感
有沒有一場AV
緊緊的讓兩個人再也不分開
有那一種器官
是相約每一個來生都要和你相遇
有沒有一間酒店
深深刻在心裡一輩 ...
一雙咩啊)))))))))))))))))):smile_30: :smile_40: :smile_42:

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-27 12:30 AM 發表 查看引用來源
"緣"來黎左呢度...
你 學 到 野 啦...........俾 $$$$!!!!!:smile_34: :smile_45: :smile_38:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-27 00:33 發表

一雙咩啊)))))))))))))))))):smile_30: :smile_40: :smile_42:
鮮奶:smile_47:

.......................................................................................................... (脫脂果D啊..吾好亂諗

邊有錢比呀仲..我而家等你個基金開飯呀...
引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-27 12:35 AM 發表 查看引用來源

你 學 到 野 啦...........俾 $$$$!!!!!:smile_34: :smile_45: :smile_38:

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-27 12:37 AM 發表 查看引用來源
邊有錢比呀仲..我而家等你個基金開飯呀...
呢 次 仲 駛 乜  "VIP"法........1 定 得 啦.............哈哈:smile_30:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-27 12:36 AM 發表 查看引用來源

鮮奶:smile_47:

.......................................................................................................... (脫脂果D啊..吾好亂諗; ...
CHER....我 就 係 LUM ......雙 ....皮....奶 JAR 嘛............. :smile_15:

乜解你地快得咁緊要
我已經即係過黎呢邊, 但過到黎已經第二版了

係呀..爆脂都慳返添呀
引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-27 12:42 AM 發表 查看引用來源

呢 次 仲 駛 乜  "VIP"法........1 定 得 啦.............哈哈:smile_30:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-27 12:45 AM 發表 查看引用來源
乜解你地快得咁緊要
我已經即係過黎呢邊, 但過到黎已經第二版了
果邊夠五十,呢邊己經開左架!hilda

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆