紅c,FAR都,梵仔,邊到女多d? 質素邊到好d? 請次教各位cCHING!

收藏  |  訂閱
23  667

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-12-26 09:26 PM 發表 查看引用來源

間間場都有人有怪獸架啦,你是說X船?係就真係大不如前了,紅C我就未去過,但聽D師兄講平穩,花都係我主場,經常去的
ching主場??? ching 我想問近排有幾多女如星期五晚呢D日子?? 女嘅質素如何??

宜家 D 樓主問問題咁大包圍, 我都大包圍答

間間都好, 唔好太夜去就總會搵到好o野

引用:
原帖由 iori98 於 2008-12-29 22:41 發表 查看引用來源
宜家 D 樓主問問題咁大包圍, 我都大包圍答

間間都好, 唔好太夜去就總會搵到好o野
no la...琴晚响紅C 睇獎門人...

十八蚊三串燒烤就兩件ok 坐兩邊...

叫多啲隨時玩埋人肉呼啦圈:smile_46:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-29 10:45 PM 發表 查看引用來源

no la...琴晚响紅C 睇獎門人...

十八蚊三串燒烤就兩件ok 坐兩邊...

叫多啲隨時玩埋人肉呼啦圈:smile_46:
咁好玩呀!  有機會同你去紅 C 坐下先得

:smile_35:
引用:
原帖由 iori98 於 2008-12-29 22:48 發表 查看引用來源

咁好玩呀!  有機會同你去紅 C 坐下先得
Sunday night 係咁上下啦....:smile_35: ...賣大包益街坊...:smile_46:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-29 10:50 PM 發表 查看引用來源
:smile_35:

Sunday night 係咁上下啦....:smile_35: ...賣大包益街坊...:smile_46:
Sunday night 我就冇幾何仲係 cp 了, 我多數下午走返hk

引用:
原帖由 iori98 於 2008-12-29 22:56 發表 查看引用來源

Sunday night 我就冇幾何仲係 cp 了, 我多數下午走返hk
實有機聚頭嘅...

幾時上呀你...

C兄老舉埋年
靚女揾夠都收艇呀
回老鄉買田買地
仲想有好嘢
立春後20天

引用:
原帖由 不能承受的輕 於 2008-12-29 23:05 發表 查看引用來源
C兄老舉埋年
靚女揾夠都收艇呀
回老鄉買田買地
仲想有好嘢
立春後20天   
咁師兄要求高啫...

琴晚我响上面

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-29 11:12 PM 發表 查看引用來源

咁師兄要求高啫...

琴晚我响上面
cacoke   C兄你就辨一團
帶D小C弟見識一吓
就大除夕..到數在床上..
08年11點58分...卜到09年
好嗎?:smile_24: :smile_24:

前往最後回覆