我老公好快.係咪有病?

收藏  |  訂閱
32  5.5k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 無錯。不過... 於 2008-12-26 12:18 PM 發表 查看引用來源

真嫁!我都未開始hi佢就話無咯....好似無搞過咁!
快得太離普、最好去看看醫生、我自己都好快、但係都無咁離普

引用:
原帖由 fatchaiminwht 於 2008-12-26 02:01 PM 發表 查看引用來源
會唔會係少做呀 :smile_40:

做多d 可以控制到:smile_40:
但係做得多又未必有興趣、最終可能連果小小都無:smile_45: :smile_45: :smile_45:

早泄:smile_40:

引用:
原帖由 apple111 於 2008-12-26 20:34 發表
早泄:smile_40:
"早洩" 好像不是 "病" ..... 只是女方不滿意!!!! ..... 像是女方的...
太持久也好像不是 "病".... :smile_46:

不要濫用個 "病"  字呢.....

引用:
原帖由 awdrg 於 2008-12-26 02:51 PM 發表
係咪佢太急阿
前戲做耐D可能會冇咁快
前戲做好耐嫁,不過一到開波個時又係咁...

早泄...
我記得打飛機會引致早泄:smile_44:
不過都係帶你先生去睇睇醫生
如果遲遲唔醫會陽痿:smile_27:

引用:
原帖由 toylet 於 2008-12-26 08:49 PM 發表 查看引用來源

"早洩" 好像不是 "病" ..... 只是女方不滿意!!!! ..... 像是女方的病...
太持久也好像不是 "病".... :smile_46:

不要濫用個 "病"  字呢.....
同意:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 pkapple 於 2008-12-26 11:32 PM 發表
早泄...
我記得打飛機會引致早泄:smile_44:
不過都係帶你先生去睇睇醫生
如果遲遲唔醫會陽痿:smile_27:
佢從5唔打飛機嫁...
我都同佢商量過,佢都話去睇醫生...
會變陽痿 有無咁嚴重????

我男朋友都係咁呀 ...
我同佢有性生活左 ... 差唔多 2 年 ...
佢係未試過耐過 ... 1 分鐘 ...
同埋 .. 佢成日對性提唔起興趣 ...
好似 ... 唔會睇 av ... 好少想要性 (包括佢自己打飛機都唔係好想) ...
佢既第一次係俾左我 ...

我聽人講 ... 初初做既男人 ...
係要用時間去 train ...
但係 ... 而家都差唔多 2 年啦 ...
乜都 train 完啦 ...

我同佢都想搵醫生睇 ...
但係 ... 唔知去邊度搵 ...

前往最後回覆