上一頁下一頁
發新話題

搵個好對手真係好難得

收藏  |  訂閱
44  7.5k

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-12-22 05:26 PM 發表 查看引用來源
咁你會唔會"俾機會" 我地 re 你個 post 架 ~ 你咁大支野我怕得罪你呀
---------------------------------------------------------------------------
re 個 post ??? 唔明...! read ???

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-22 05:28 PM 發表 查看引用來源

---------------------------------------------------------------------------
re 個 post ??? 唔明...! read ???
係呀 ~ 打少左兩個英文字母...你會唔會"俾機會"我架架架

引用:
原帖由 kenckhon 於 2008-12-22 05:25 PM 發表 查看引用來源
或者弟一条女對你冇 feel ,所以冇乜水啦,
-----------------------------------------------------------------------------
我都同意你既睇法, 但係佢話想試多次....!!! 佢話好想要...先去馬....! 點知..都係唔得...!

唔通佢係只xxx ? or 性泠感 ???

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-12-22 05:29 PM 發表 查看引用來源

係呀 ~ 打少左兩個英文字母...你會唔會"俾機會"我架架架
-------------------------------------------------------------------------------------------
俾機會你做咩先 ??? 試下支炮 >>?

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-22 05:31 PM 發表 查看引用來源

-------------------------------------------------------------------------------------------
俾機會你做咩先 ??? 試下支炮 >>?
  ~ 乜原來有試食會架咩

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-12-22 05:34 PM 發表 查看引用來源

~ 乜原來有試食會架咩
---------------------------------------------------------------
上下個口, 都要試食....yeah !

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-22 05:36 PM 發表 查看引用來源

---------------------------------------------------------------
上下個口, 都要試食....yeah !
你 d 嗜好都好奇特下喎

你個報告都好簡短喎

引用:
原帖由 winhchan 於 2008-12-22 05:38 PM 發表 查看引用來源
你個報告都好簡短喎
-----------------------------------------------------
之前好多好長既 report, D 人話太長....唔仲意睇...要簡單....直接既 報告...!!!

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-12-22 05:37 PM 發表 查看引用來源

你 d 嗜好都好奇特下喎
---------------------------------------------------
我要求好簡單........! 色香味...!  咁你既嗜好係咩 ???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆