上一頁下一頁
發新話題

我與C小姐的一段情, 更新版

收藏  |  訂閱
44  3.1k

引用:
原帖由 yuuko_wang 於 2008-12-18 02:04 AM 發表 查看引用來源

會唔會佢覺得你太好~
佢驚自己....唔襯
通常都係咁:smile_13:
我曾經同佢講過: 我絕對唔會介意佢既野, 我天生就係對佢好, 我係佢既守護神!!

引用:
原帖由 SUPERKILLER 於 2008-12-18 02:07 AM 發表 查看引用來源
我覺得ching你而家只有一邊等,一邊搵機會係c小姐面前顯示你既誠意同真誠去感動佢囉呢個係你唯一既做法
呢一個方法, 都係我依家所用既方法!!

引用:
原帖由 tailookkin 於 2008-12-18 02:12 AM 發表 查看引用來源
佢唔出聲, 講第二樣野, 我再追問, 都係咁, 我唔想逼得佢太緊, 無再講呢個話題!!
係女仔心態上黎講你咁樣可能以經係迫緊佢....
呢個係我經驗好多時自己覺得已經唔係迫緊佢時....個女仔都仲係覺得迫緊佢....
有時你對佢好...對佢黎講都係一種壓力........

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-18 02:14 AM 發表 查看引用來源
首先你要諗下佢為咩避你先?會唔會覺得你煩呀?
而且如果就我係呢到叫你放手你願意嗎.....?
諗下即你你同佢一齊後會有咩問題....
女人好多時都係咁think too much....
又話者當初既 ...
多謝你! 我好感動, 我一直都係唔去放棄精神, 先至可以維持到現在!

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-18 02:19 AM 發表 查看引用來源

係女仔心態上黎講你咁樣可能以經係迫緊佢....
呢個係我經驗好多時自己覺得已經唔係迫緊佢時....個女仔都仲係覺得迫緊佢....
有時你對佢好...對佢黎講都係一種壓力........
對佢好係一種壓力, 對佢黎講, 咁我應該點對佢好呢? 有人講過, 以靜制動, 呢個方法我覺得好消極, 唔work!!

引用:
原帖由 tailookkin 於 2008-12-18 02:24 AM 發表 查看引用來源

對佢好係一種壓力, 對佢黎講, 咁我應該點對佢好呢? 有人講過, 以靜制動, 呢個方法我覺得好消極, 唔work!!
用朋友既方式對佢好~~
唔好再問有冇得發展呢個問題~
守得雲開~~

呢招對我work架!:smile_30:

引用:
原帖由 yuuko_wang 於 2008-12-18 02:32 AM 發表 查看引用來源

用朋友既方式對佢好~~
守得雲開~~

但係好多時話就話用朋友.......但好多時點會真係只係對朋友個仲好......好大機會都會over 晒.....

引用:
原帖由 yuuko_wang 於 2008-12-18 02:32 AM 發表 查看引用來源

用朋友既方式對佢好~~
守得雲開~~

如果妳係佢就好啦:smile_30: !! 我睇在以下幾句話, 好似幾好!!
既然喜歡的不一定可以擁有......
又何苦去執著?
我已經選擇放低了,不再追求結果。
目的只想令自己更開心**

引用:
原帖由 tailookkin 於 2008-12-18 02:37 AM 發表 查看引用來源

如果妳係佢就好啦:smile_30: !! 我睇在以下幾句話, 好似幾好!!
又何苦去執著?
唔記得左, 多謝可兒:p!!

引用:
原帖由 tailookkin 於 2008-12-18 02:37 AM 發表 查看引用來源

又何苦去執著?
睇係一回事
做係另一回事
你知架:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆