收藏  |  訂閱
19  1.2k

裝女友都可以,
不過一定要有底線囉....:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 kellychanwm 於 15/12/2008 11:27 PM 發表 查看引用來源
星期6同星期日2日都陪我bf同佢d同事睇ball
2日bf都係要求我着d背心/deep v 加短裙
今次都順佢意思,有時都比佢d同事裝下......
之後12點幾走bf送我,我就問返佢點解你d同事裝我你會咁開心
佢都唔知點解,只知 ...
NO!我太傳統!  唔會想自己條女比人(目及)!

嗰時我買埋雙面膠紙比佢,佢又唔貼!

有時都唔知佢係唔係有心走光!

因為佢都幾大,有時我自己都(目及)到佢成個!:smile_39:

講極都係咁!

引用:
原帖由 kellychanwm 於 2008-12-15 11:27 PM 發表 查看引用來源
之後12點幾走bf送我,我就問返佢點解你d同事裝我你會咁開心
我無貢大方,叫自己女友比人裝:smile_19:

女朋友著得sexy同佢出街先威威

引用:
原帖由 我係你16分 於 2008-12-18 07:47 PM 發表 查看引用來源
女朋友著得sexy同佢出街先威威
女友比非禮係你嘅光榮:smile_45:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-18 07:53 PM 發表 查看引用來源

女友比非禮係你嘅光榮:smile_45:
NO眼看手勿動等他們幻想吓返家打jj

引用:
原帖由 kellychanwm 於 2008-12-15 11:27 PM 發表 查看引用來源
我都鍾意叫我女朋友著得性感d.
其實都係想威.
佢唔係想你真係俾人搞, 只係覺得如果自己女朋友可以搞到其他男人有反應而又唔可以搞時, 佢就覺得自己好幸福.
你明嗎?

引用:
好正呀!sexy baby,引死d麻甩仔啦

引用:
原帖由 kellychanwm 於 15/12/2008 11:27 PM 發表 查看引用來源
因為佢變態囉

我唔覺得女友比人望住對波好威囉:smile_39:

前往最後回覆