上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)11

收藏  |  訂閱
742  19.0k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-15 11:23 PM 發表 查看引用來源

咁 快 刪 左 啦 WOR .......好 驚 .......
删咩, 唔明喎:smile_41:
剛回家, 沖涼先:smile_43:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-15 23:21 發表

去 S 啊.........:smile_30: :smile_14: :smile_22:
到時我會飽S....:smile_30:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-15 11:28 PM 發表 查看引用來源

我比埋我個份你食喇:smile_34:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-15 23:26 發表

仲 有 左右 手 係 度 啊.....差 D........
佢兩隻手太忙.點趕得切:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-15 23:28 發表

我好細食

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-15 11:28 PM 發表 查看引用來源

憎 S........

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-15 11:28 PM 發表 查看引用來源

我冇得食.............:')

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-15 11:28 PM 發表 查看引用來源

嘩...好 大....................哈哈.............膽 .............. :smile_04:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2008-12-15 11:33 PM 發表 查看引用來源

我冇得食.............:')
哈哈...................你 想 食 咩 啊........:smile_04:

回覆 16# 的帖子

HEY... 我報個到先..你又唔安奶啦?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆