上一頁下一頁
發新話題

冇帶套冇內射....會唔會有BB~?

收藏  |  訂閱
49  2.9k

大家可唔可以唔好鬧著答一答我問題:smile_41:

咪話咗比你聽囉~
仲問乜野啫:smile_45:

引用:
原帖由 Runaway_Love 於 2008-12-16 04:06 PM 發表 查看引用來源
大家可唔可以唔好鬧著答一答我問題:smile_41:
看來你理解能力好有問題:smile_42:

勸你每次都用dom!
最好你做埋絕育手術
咁你女友就唔駛食藥,都唔怕有bb
事後丸食得多會生畸胎,好自為之

大佬呀,你又要享受唔帶套,又有企圖女友食事後丸,
而又明知女友經期唔準,仲問會唔會中招.....:smile_27:
唉!!!咁梗係大機會啦!!
食左藥打左針都有機,我有frd話佢有女親戚紮左都有呀!!
唔好抱賭博0既心理,萬一有左點算??做安全措施啦!!:smile_39:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-16 01:27 PM 發表 查看引用來源

你唔係鍾意口爆避孕法咩:smile_45:
口爆係無得攪嗰陣:smile_47:
有得攪唔會係口爆:smile_47:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-16 07:38 PM 發表 查看引用來源

口爆係無得攪嗰陣:smile_47:
有得攪唔會係口爆:smile_47:
無得攪邊個同你口爆呀:smile_45:
無地方至啩:smile_30:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-16 07:46 PM 發表 查看引用來源

無得攪邊個同你口爆呀:smile_45:
無地方至啩:smile_30:
我話無得攪係因為親戚到呀!:smile_19:
懶醒:smile_45:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-16 07:49 PM 發表 查看引用來源

我話無得攪係因為親戚到呀!:smile_19:
懶醒:smile_45:
m嚟你都唔放過~淫棍吖

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-16 07:51 PM 發表 查看引用來源

m嚟你都唔放過~淫棍吖
你係咪唔識字架:smile_22:
我淫棍你係咩呀?淫婦:smile_45:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-16 08:00 PM 發表 查看引用來源

你係咪唔識字架:smile_22:
我淫棍你係咩呀?淫婦:smile_45:
我梗識字啦~
你話女友m嚟唔攪得都要同你口爆嘛......
仲唔係淫棍:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆