同女歌手"Yumiko",擊掌give me five後,忍唔住入左厠所......

收藏  |  訂閱
22  8.1k

引用:
原帖由 美顏護膚精華液 於 2008-12-13 10:34 PM 發表 查看引用來源
(真人真事) 用「左手」打飛機!!!!   "Yumiko"同"容袓兒","泳兒"係屯門市廣場出席完活動離開後,因我1早進佔1個極有利既擊掌位置,所以咪可以用「左手」give me five囉!!!! 我身 ...
你要求都好低,可能濕得鳩太多:smile_39:

又一個痴9線:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 攝時間 於 2008-12-14 01:01 AM 發表
你系作者??咁好想像力............:smile_30:
哈哈、  超好想像力樂佢、

引用:
原帖由 198289 於 2008-12-14 12:44 AM 發表 查看引用來源
你禁似紙巾廣告果個痴漢既?:smile_30:
有可能係同一個人嚟嫁

引用:
原帖由 美顏護膚精華液 於 2008-12-13 10:34 PM 發表 查看引用來源
(真人真事) 用「左手」打飛機!!!!   "Yumiko"同"容袓兒","泳兒"係屯門市廣場出席完活動離開後,因我1早進佔1個極有利既擊掌位置,所以咪可以用「左手」give me five囉!!!! 我身 ...
思覺失調

3個都... :smile_27:

你變態嫁:smile_14: :smile_14: :smile_14:

support:smile_35:

癡漢呀 :smile_38: :smile_43:

都唔算既.. 佢都無攪到任何人...
引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-12-14 11:15 AM 發表 查看引用來源
癡漢呀 :smile_38: :smile_43:

前往最後回覆