上一頁下一頁
發新話題

成功加到相 佢隻手由大髀摸到上底褲邊 我又驚又興奮...

收藏  |  訂閱
413  56.6k

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-12-11 05:54 PM 發表 查看引用來源
乜個男人都唔醒目跟埋落車咁失敗架架架架 :smile_47: :smile_47:
如果跟落車我就驚啦 :smile_35:

引用:
原帖由 殺手joe 於 11-12-2008 05:55 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: "鞋"先有侵凡FEEL MA
會痛架...
有時行街~ 同 d 人擦身而過~ d 人皮膚/衣服/手袋 太"鞋" ~ 我即紅晒.. 好似會擦損流血咁..

引用:
原帖由 殺手joe 於 2008-12-11 05:53 PM 發表 查看引用來源
SO WANT TO BE THAT  MAN LE
let we see the pic la :smile_44:
d 圖post極都係大交叉 :')

引用:
原帖由 知更 於 2008-12-11 05:58 PM 發表 查看引用來源

會痛架...
有時行街~ 同 d 人擦身而過~ d 人皮膚/衣服/手袋 太"鞋" ~ 我即紅晒.. 好似會擦損流血咁..
同意  如果用無情力刮落你到//嘩痛到雪呼呼

引用:
原帖由 小妹妹1234 於 11-12-2008 05:57 PM 發表 查看引用來源

男人d手鞋烚烚>
我 bf  d 皮膚好滑架
如果我o個排番工洗得手多~ 佢隻手分分鐘滑過我 :smile_40:

嘩~~~

:smile_40: :smile_40:

正....

有冇人教我post圖,,, :')

引用:
原帖由 小妹妹1234 於 2008-12-11 05:58 PM 發表 查看引用來源

d 圖post極都係大交叉 :')
你張圖條 link 有 d 問題呀, "www" 之後得 d 箭咀, 所以變左大交叉囉...

引死人:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-12-11 17:54 發表 查看引用來源
乜個男人都唔醒目跟埋落車咁失敗架架架架 :smile_47: :smile_47:
咁係你, 又點做呀.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆