上一頁下一頁
發新話題

大家鐘意潮吹既男男女女入黎交流下呀~~

收藏  |  訂閱
163  7.1k

引用:
原帖由 skyline3310 於 2008-12-9 02:52 AM 發表 查看引用來源
多謝分享丫
學到野丫
可惜女友唔想潮吹:smile_19: :smile_19:
冇話想唔想家喎

我都有問個D女仔黎既時候佢都唔知射緊水

佢話果刻好HIGH 咩都唔知

加藤鷹老師繼承人:smile_41:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 03:03 AM 發表 查看引用來源
加藤鷹老師繼承人:smile_41:
我A貨黎JA :smile_40:

引用:
原帖由 加藤鷹之手 於 2008-12-9 03:01 AM 發表 查看引用來源

冇話想唔想家喎

我都有問個D女仔黎既時候佢都唔知射緊水

佢話果刻好HIGH 咩都唔知
佢仲未肯比隻處我

不過已經打算係拍拖3周年比我食

:smile_30: 咁你扮唔扮到先?

#14:smile_45: 咁麻煩架...
你諗住點啅佢呀?:smile_41:
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 03:11 AM 發表 查看引用來源
:smile_30: 咁你扮唔扮到先?
就係做唔到百發百中羅

如果定我就唔洗係到搵人交流心得啦 :smile_30:

你過唔過到2招比我呀 :smile_40:

引用:
原帖由 skyline3310 於 2008-12-9 03:11 AM 發表 查看引用來源

佢仲未肯比隻處我

不過已經打算係拍拖3周年比我食
唉 ~~~ 好坦白講第一次係好難攪:smile_27:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 03:17 AM 發表 查看引用來源
#14:smile_45: 咁麻煩架...
你諗住點啅佢呀?:smile_41:
:smile_30: :smile_30: :smile_30:
你又咩方法提共呀:smile_30:

哈哈  

我都想睇下大家有咩方法

最初上來都係為左有冇人講第一次:smile_47:

點之睇左一個帖就鍾意左來呢度睇故仔:smile_46:

聽呢度d人講  第一次好sad架喎  :smile_19: :smile_19:

我同佢都係第一次:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆