上一頁下一頁
發新話題

比BF搞到無晒癮...

收藏  |  訂閱
93  8.2k

引用:
原帖由 小誘惑 於 2008-12-6 03:26 PM 發表 查看引用來源
最慘係自己仲慶烚烚...:smile_24:
一腳伸佢落床啊嗎...:smile_30: :smile_30:

早知唔用波波夾佢.....:smile_35:

引用:
原帖由 小誘惑 於 2008-12-6 03:29 PM 發表 查看引用來源

當時我才需要比人強暴...:smile_24:
會唔會係佢太累呀...(係好遠返黎!?)
如果成日都有e個問題...就好應該大家拎出黎傾下啦~:smile_35:

引用:
原帖由 劍俠三少爺 於 2008-12-6 03:30 PM 發表 查看引用來源

一腳伸佢落床啊嗎...:smile_30: :smile_30:
佢唔係生日,我一早伸左啦

引用:
原帖由 小誘惑 於 2008-12-6 03:29 PM 發表 查看引用來源

當時我才需要比人強暴...:smile_24:
同佢玩冰火!!:smile_47:

引用:
原帖由 Ar_Kei 於 2008-12-6 03:33 PM 發表 查看引用來源

會唔會係佢太累呀...(係好遠返黎!?)
如果成日都有e個問題...就好應該大家拎出黎傾下啦~:smile_35:
平時都冇咩問題,可能今次佢真係有d累同我自己玩得多左:smile_39:

引用:
原帖由 小誘惑 於 2008-12-6 03:36 PM 發表 查看引用來源

平時都冇咩問題,可能今次佢真係有d累同我自己玩得多左:smile_39:
哈....咁你就俾一次機會佢啦....
我都想有人同我咁玩~~可惜未遇到:smile_35:

引用:
原帖由 Ar_Kei 於 2008-12-6 03:38 PM 發表 查看引用來源

agree...:smile_38:

唔係成日係咁就得啦...俾個機會佢...

又慘D既,未夠未要睇住4仔自己來Lo

引用:
原帖由 Ar_Kei 於 2008-12-6 03:38 PM 發表 查看引用來源

如果當時你係度...或者我會考慮同你玩多次....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆