上一頁下一頁
發新話題

整衰香港人聲譽,重係度ON99咁沾沾自喜(出事,所以抱歉無其他分享 5/12)

收藏  |  訂閱
45  5.8k

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-12-4 11:52 AM 發表

呢度咪有囉! :smile_30:  
都係吹出禍:smile_39:

港人想溝女 , 又或者有人想婜老婆
大陸妹想找個有錢人 , 又或者揾水魚
各有所求, 始終而家大陸人思想成熟及貪念太重
唔係香港人可以理解.
講返轉頭, 又有好多香港人foc ,仲要唱 .....:smile_39: :smile_39:
都唔知乜野世界

thanks for sharing

引用:
原帖由 TINGGNIT 於 2008-12-4 11:33 AM 發表 查看引用來源

見到有個師兄,食左個良家婦女
之後一去不返

女仔事後多次打長途電話俾佢...

原文『返港之後無聽佢電話,跟住我1個月內收左好多次個服務員既電話訊息,話自己傷心,仲差小小被家人知道,之後不了了之,不過諗 ...
已经不背“香港人”这个名字去玩好久了,

想起也没脸子:smile_42:

回覆 1# 的帖子

嫩女一名,一字西:smile_04:
記得影相呀...返嚟出個靚report...

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-12-4 11:49 AM 發表 查看引用來源

ching , 講得岩 . 同人講句說話有幾難. 再者呢 d 咁既靚仔. 正式又窮又要威. 又煨镍又要吊镍. 唔死都無用 ............
祝 ching , 旅途愉快 . 出返個有相包膠
:smile_30: :smile_30: :smile_30:
咪就系 , 其實次次清好 , 好過你今次又話食完唔比 , 下次又話條女點差又咩又7 , 你點對人 , 人點對你 , 港女咪咁來架囉 。

引用:
原帖由 samliu1968 於 2008-12-4 12:44 PM 發表

咪就系 , 其實次次清好 , 好過你今次又話食完唔比 , 下次又話條女點差又咩又7 , 你點對人 , 人點對你 , 港女咪咁來架囉 。
所以好多時港人响上面搞野D狼狗真係吾同佢呢D人講laughing...真做架:smile_39:

師兄又講得+分正確!

引用:
原帖由 davisc 於 2008-12-4 01:00 PM 發表
師兄又講得+分正確!
誠讓誠讓

玩都要玩得有品....明買明賣就無拖無欠啦.....玩完人就做無尾飛鉈.....呢D行為唔要得啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆