聯通一卡兩號扣多左錢又唔認

收藏  |  訂閱
15  1.2k

聯通....不嬲出晒名亂扣錢啦...

用中移好過啦...

查話費..如果唔識國語...唔緊要..

會出埋sms比你睇

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-3 08:01 PM 發表 查看引用來源

now $25 已經係响香港接聽香港/中國來電都 FOC...

上網仲每月有100 FOC SMS 俾你 Send 去中移動朋友度
我o係香港唔接ga, 打IDD 多, 淨係番大陸先接, 所以我先唔用中移
我亦唔會用佢黎上網, 因為香港我會用番香港卡, 開兩部電話, 囡囡打黎就打番IDD 比佢, 或者send sms 比佢  

引用:
原帖由 托迪王子 於 2008-12-3 07:55 PM 發表

我以前都有諗過中移, 話就話聽電話唔駛錢, 睇佢地d 收費都唔係平, 又要25蚊個月
o係大陸, 人地打你香港電話唔知要扣幾錢一分鐘, 只係接大陸電話唔駛錢
o係香港, 我又唔會用呢張卡聽既

而且個number 都用左 ...
甘王子E家有工開未牙:smile_13:

引用:
原帖由 托迪王子 於 3-12-2008 19:18 發表 查看引用來源
本身用左聯通個一卡兩號幾年, 由於今年上多左大陸, 所以上開去都會check 下仲有冇餘額

我上個月join 左RMB 20 短訊組合, 計埋月費RMB 6 即係 RMB 26 一個月
平時o係香港都唔會check 餘額, 咁岩上個禮拜見到聯通而 ...
睇嚟一卡兩號都好多問題! :smile_39:

回覆 1# 的帖子

扣多左咁多嘅...用哂轉移動啦...

引用:
原帖由 cherry8788 於 2008-12-3 08:34 PM 發表 查看引用來源
甘王子E家有工開未牙:smile_13:
仲搵緊, 你有好介紹?  

前往最後回覆