佐敦-置域

收藏  |  訂閱
32  5.0k

引用:
原帖由 半推半就半日安 於 2008-12-3 03:20 PM 發表 查看引用來源

都吾平,Ching能過門而不入,有過人之處por
識我既朋友都知我自從結左婚後...真係冇同第二個做

為家人著想,仲有我結左婚後冇帶過套...
如果出去玩,有咩事,真係成為賤人

破Q壞哂我既形象,加上又費事定期去驗身

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-12-3 03:27 PM 發表 查看引用來源

識我既朋友都知我自從結左婚後...真係冇同第二個做

為家人著想,仲有我結左婚後冇帶過套...
如果出去玩,有咩事,真係成為賤人

破Q壞哂我既形象,加上又費事定期去驗身
出去玩都吾戴?:smile_14: :smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 半推半就半日安 於 2008-12-3 03:29 PM 發表 查看引用來源

出去玩都吾戴?:smile_14: :smile_14: :smile_14:
出去冇做愛帶咩Q套

我講緊我同我老婆

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-12-3 03:34 PM 發表 查看引用來源

出去冇做愛帶咩Q套

我講緊我同我老婆
明解...但吾做有乜癮...起得機多好傷身ga:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 半推半就半日安 於 2008-12-3 03:43 PM 發表 查看引用來源

明解...但吾做有乜癮...起得機多好傷身ga:smile_38: :smile_38: :smile_38:
唔知呢,可能以前玩得勁,加上依家有個家.
成個人好似有好多野都圍繞住個家去諗~~~

一結左婚,真係唔多想同出面D女人攪

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-12-3 03:47 PM 發表 查看引用來源

唔知呢,可能以前玩得勁,加上依家有個家.
成個人好似有好多野都圍繞住個家去諗~~~

一結左婚,真係唔多想同出面D女人攪
甘不如吾好去....慳番d錢好過la:smile_45: :smile_39:

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-12-3 10:19 AM 發表 查看引用來源

$888 全套
$588 BM+HJ
$388 淨係摩

係唔係好很貴呢~~~

所以佢係Sell女友Feel
因為如果想玩好野,就唔會去佢果度
i think too expensive wor!

::smile_35:

巴打係咪相中人咁???

引用:
原帖由 ywkywkywk 於 2008-12-4 10:12 PM 發表 查看引用來源

巴打係咪相中人 ...
yes, thank you...her name is Mandy

前往最後回覆