上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)8

收藏  |  訂閱
730  17.9k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-2 06:59 PM 發表 查看引用來源

咁要叫野豬同你加程先得:smile_30: .....
野豬要照顧隊員~
佢派左我做前鋒架啦
不過我係一個唔識路既前鋒~~

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-2 06:28 PM 發表 查看引用來源
悶得滞,想搞 d 活動,我系女.

>30,對生活有d 要求既,請 PM 我聯絡方式,thx

誠邀更多單身人士加入.:smile_38: :smile_38:

(入來請表明男or女先.  thx )

非 誠 勿 入

本會新成立,本會長尚係新人 ...
報名先, 但12月6日 唔得閒. 有其他日子嘅活動?
可以contact我 (男, 38嵗)

thanks.

引用:
原帖由 sunsun 於 2008-12-2 07:33 PM 發表 查看引用來源

報名先, 但12月6日 唔得閒. 有其他日子嘅活動?
可以contact我 (男, 38嵗)

thanks.
可能 要 聖誕 啦........ ADD 左

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-2 06:32 PM 發表 查看引用來源

你番黎啦
笑 都 零 舍 奸 D..........

新黎,乜人都唔識...........得唔得呢?

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-2 06:42 PM 發表 查看引用來源
我都返到屋企
留個言先~~~
請 問....隻狗 係 咪 你.......架? :smile_04:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-2 19:53 發表 查看引用來源

可能 要 聖誕 啦........ ADD 左
有新會員先彈出黎..:smile_22: 吾駛理我地D老野啦

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-2 07:59 PM 發表 查看引用來源

請 問....隻狗 係 咪 你.......架? :smile_04:
y
唔係呀
如果養我會養松鼠~~

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-2 06:45 PM 發表 查看引用來源

有冇食蝦宝呀:smile_38: :smile_35:
我 今日 有 食 WOR......

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-2 19:57 發表 查看引用來源

笑 都 零 舍 奸 D..........
吾知點解呢..可.... <----咁得未

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆