上一頁下一頁
發新話題

君仔我見

收藏  |  訂閱
40  4.0k

thx for info.....

Thanks for report!!

引用:
原帖由 nissi 於 2008-12-1 02:45 PM 發表
星期六有朋友生日, 去君仔玩.

由大堂去2樓, 咦?部電梯咁慢又咁細? 去到2樓大堂, 經過一條又暗又長既走廊;咦?走咗mk夜場?

去到k房, 吓? 呢間就係全君仔最大k房? 到媽咪帶女入房, 嘩! 真係極品中既極 ...
君仔最大果間房應該係o係副樓架喎 不過都係二樓,應該可以坐到廿男廿女:smile_47:

Thanks...............

回覆 13# 的帖子

係可以坐廿男廿女, 不過真係好細, 真係坐晒响到都幾迫.

回一回CHing, 我唔講反話, 亦無吃雜扒, 因為當天自備飯盒吃用. 所以逃過一刧.

故勿論各位師兄同意與否, 我都係講我眼見既事. 可能有師兄去過君仔, 覺得超正.......但對唔著, 我見到既唔係咁.

我以前係君仔識個幾件正既,都走晒啦。

多謝師兄報告:smile_42:

引用:
原帖由 nissi 於 2008-12-1 05:23 PM 發表 查看引用來源
係可以坐廿男廿女, 不過真係好細, 真係坐晒响到都幾迫.

回一回CHing, 我唔講反話, 亦無吃雜扒, 因為當天自備飯盒吃用. 所以逃過一刧.

故勿論各位師兄同意與否, 我都係講我眼見既事. 可能有師兄去過 ...
得女又少來來去去果些,得的女星期六都已經留比熟客囉!點會比你見到。:smile_27:

多人去有排都挑吾到,

如果常去朋友果果都話座過這座過那,熟到鬼纏擾佢地玩,你都吾知座吾座好。:smile_42:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-12-1 04:16 PM 發表 查看引用來源

君仔最大果間房應該係o係副樓架喎 不過都係二樓,應該可以坐到廿男廿女:smile_47:
應該係222係嗎?:smile_35:

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2008-12-1 02:48 PM 發表 查看引用來源
SN 就輪街症,乜K場咁卵差架?:smile_45: :smile_45: :smile_45:
我都完全唔明,,,君仔sn係天堂...d女真係索到爆

但k就真係差到極...........黎3,4組都簡唔落手

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆