上一頁下一頁
發新話題

新場試玩 - CP"花刀"K場包膠 (全)

收藏  |  訂閱
110  13.5k

引用:
原帖由 大戶打手係狗 於 2008-11-30 04:40 PM 發表 查看引用來源
近排同朋友去試新開不久的K場名叫"花刀", 酒店叫"預遜"酒店, 都係同音字, 自己諗啦:smile_30:
唔好講咁多, 立即包膠當日情況.

1) 當日同朋友約5點到CP火車站, 由火車站行去酒店, 大約行10-15分鐘, 酒店在一出火 ...
常平越來越多大場 , K 女倉女都好難分 , 有 K 女等錢使會下午落倉炒散 , 有大場唔夠女會 CALL 大倉倉主掃倉女上 K 充數 , 有時連骨女都要落 K 客串 , 依家常平搵女真係撞手神 !

酒店房 200蚊  :smile_14: :smile_14:

不是170嗎?

thanks for sharing

多謝師兄報告....:smile_34:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-11-30 18:28 發表 查看引用來源

常平越來越多大場 , K 女倉女都好難分 , 有 K 女等錢使會下午落倉炒散 , 有大場唔夠女會 CALL 大倉倉主掃倉女上 K 充數 , 有時連骨女都要落 K 客串 , 依家常平搵女真係撞手神 !
有啲新手倉女/K女都未識分呀

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-30 06:48 PM 發表 查看引用來源

有啲新手倉女/K女都未識分呀
有次落華泰玩 , 有兄弟遲到 , 九點已經冇晒 K 女 , 老總居然打去 SN 叫幾條 BG 落 K 俾我朋友睇 , 我地當然話唔使 , 最後都係出街搵倉女。

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-11-30 18:52 發表 查看引用來源

有次落華泰玩 , 有兄弟遲到 , 九點已經冇晒 K 女 , 老總居然打去 SN 叫幾條 BG 落 K 俾我朋友睇 , 我地當然話唔使 , 最後都係出街搵倉女。
唉...九點無女....乜叫夜總會呀:smile_27:

老總係咪張婷吓??  過咗花花喎....

多謝ching新場報告

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-30 06:55 PM 發表 查看引用來源

唉...九點無女....乜叫夜總會呀:smile_27:

老總係咪張婷吓??  過咗花花喎....
唔知 , 個晚朋友做攪手 ! :smile_39: :smile_39:

華泰最多都係中級場 , 個晚好多女都冇著制服 , 上台一陣就走去換便服。:smile_39: :smile_39:

多謝報告.ok.唔貴

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆