唔係係乜~~前列線

收藏  |  訂閱
19  1.8k

引用:
原帖由 maywe 於 2008-11-30 06:41 PM 發表 查看引用來源

no la... 知多D, 健康D, 安全 D 啫  :smile_30:
咁咪玩得開心啲

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-11-30 06:46 PM 發表 查看引用來源

咁咪玩得開心啲
開心質素可跌可升, 快樂質量可能受股市波動/月經週期及行為影響...
必須自行承擔風險...  :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 maywe 於 2008-11-30 06:53 PM 發表 查看引用來源

開心質素可跌可升, 快樂質量可能受股市波動/月經週期及行為影響...
必須自行承擔風險...  :smile_30: :smile_30:
咁有無啲低風險架 我受唔起高風險架

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-11-30 06:54 PM 發表 查看引用來源

咁有無啲低風險架 我受唔起高風險架
雷 曼 Minibond !!! at first it was 低風險架 but turn out ..... :smile_14:

我覺得正唔正,好唔好.太主觀.可以係誤導. 想知風險高低就自己去探索, 找尋一下啦!!!  :smile_30: :smile_30:

[ 知多D, 健康D, 安全 D ]

用黎整精嫁:smile_27:

未 G 未試過喎

引用:
原帖由 subzero1874 於 2008-11-30 07:09 PM 發表 查看引用來源
未 G 未試過喎
十屎老,我過咗二千分啦!

咁舒唔舒服架??
可以點玩??

引用:
原帖由 maywe 於 2008-11-30 07:02 PM 發表 查看引用來源

雷 曼 Minibond !!! at first it was 低風險架 but turn out ..... :smile_14:

我覺得正唔正,好唔好.太主觀.可以係誤導. 想知風險高低就自己去探索, 找尋一下啦!!!  :smile_30: :smile_30:

[ 知多D, 健康 ...
呢吓風險我無興趣探索囉!

引用:
原帖由 吾一 於 2008-11-30 04:18 AM 發表 查看引用來源
刺激前列線聽講比打飛機重high 重可以好多次
應該係乜~~and 係點整???
this is it
前列線是在膀胱旁邊,包圍着尿道組織,是男性性器官的重要部份,負責分泌前列線液。男性精子必須先與前列線液混合,變成精液,才能順利排出體外。嚴格來說,前列線增生不是一種病。由於受到男性荷爾蒙刺激,前列線組織一般在30歲後開始增生,此乃正常生理現象;但當前列線增生至一定程度,甚至影響排尿時,患者便需要接受治療。一般來說,「前列線增生」患者多是50歲以上的中年男性。如果你發現自己出現以下徵狀,可能就是患上前列線增生」了。

read more books ok ?

前往最後回覆