成曰見深圳k歌王門口好多囡囡

收藏  |  訂閱
17  2.0k

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-11-30 02:06 PM 發表 查看引用來源

k歌王係正k o黎架:smile_45: 好心你啦……
門口有女企o向度,佢地係附近角會同人間刀會d場女,你出得起錢都未必show你呀?
佢地唔會接街客,要搵佢地只有去佢地個場,公價一Q八舊,過夜千五,大部份女都唔過夜,除非你出 ...
唔該哂巴打......人姦都匯d女黎......唔怪得之正o禁多......

引用:
原帖由 00352keng 於 2008-11-30 01:19 PM 發表 查看引用來源
果度系无馬伕'先開K房'比点小費服務員'由她去叫那些女孩表面祇可唱歌'其他睇你自己質數'
記住淨唱歌都系要小費'坐低前講清楚'免得多事非
幾$小費呀巴打?

good job:smile_30:

引用:
原帖由 00352keng 於 2008-11-30 13:19 發表 查看引用來源
果度系无馬伕'先開K房'比点小費服務員'由她去叫那些女孩表面祇可唱歌'其他睇你自己質數'
記住淨唱歌都系要小費'坐低前講清楚'免得多事非
咁可唔可以抽水:smile_41:

引用:
原帖由 jjable1999 於 2008-11-30 03:32 PM 發表 查看引用來源

幾$小費呀巴打?
就算幫你搵咪又係叫附近d雞頭call d倉女上o黎比你!你慌人間刀會d女肯彩你咩?好心你地啦!唱正k又想玩邪野,
想搞野直接去食快仔好過啦!無野搵野搞,分分鐘得不償失…:smile_45:

我都想知呀:smile_13:

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-11-30 10:42 PM 發表 查看引用來源

就算幫你搵咪又係叫附近d雞頭call d倉女上o黎比你!你慌人間刀會d女肯彩你咩?好心你地啦!唱正k又想玩邪野,
想搞野直接去食快仔好過啦!無野搵野搞,分分鐘得不償失…:smile_45:
底吊!!!!

經濟唔好, 但火始終要出, 所以多左囡囡到處企:smile_34:

前往最後回覆