上一頁下一頁
發新話題

偷食男女

收藏  |  訂閱
239  21.5k

即興, 都幾好玩呀...... :smile_47:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-11-29 02:21 PM 發表 查看引用來源
即興, 都幾好玩呀...... :smile_47:
即興....有幾好玩先:smile_47:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-11-29 14:28 發表 查看引用來源

即興....有幾好玩先:smile_47:
樓主咁好玩囉.....:smile_47: :smile_47:

你有無試過呀.....

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-11-29 02:30 PM 發表 查看引用來源

樓主咁好玩囉.....:smile_47: :smile_47:

你有無試過呀.....
我唱 k 都唔好得既
同埋我都唔飲得架架架 ~~ 千杯不醉 ~ 一杯即醉個隻
咁妳話我有冇試過喇:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-11-29 14:36 發表 查看引用來源

我唱 k 都唔好得既
同埋我都唔飲得架架架 ~~ 千杯不醉 ~ 一杯即醉個隻
咁妳話我有冇試過喇:smile_47: :smile_47:
無試過呀!!:smile_13: :smile_13: :smile_13:
可能我係一件豬......:smile_24: :smile_24:

又或者...都無男仔可令我動心.....

咁易就可以訓堆一張床, 再.....

D女的防線真係咁脆弱......

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-11-29 02:40 PM 發表 查看引用來源

無試過呀!!:smile_13: :smile_13: :smile_13:
可能我係一件豬......:smile_24: :smile_24:

又或者...都無男仔可令我動心.....
邊有豬可以做到呢度五成男仔心目中既女神
反而無男仔令妳動心呢個 POINT 我就信到十足十

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-11-29 14:42 發表 查看引用來源

邊有豬可以做到呢度五成男仔心目中既女神
反而無男仔令妳動心呢個 POINT 我就信到十足十
我邊有咁本事呀.....:smile_13: :smile_13:

不過我buy啵....

無去街咩??

或是係屋企等開餐呀....:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-11-29 02:45 PM 發表 查看引用來源

我邊有咁本事呀.....:smile_13: :smile_13:

不過我buy啵....

無去街咩??

或是係屋企等開餐呀....:smile_47: :smile_47:
終於妳肯 buy 我一次唔駛...切
我今日都要返工架 ~ 16:00 至放我出去覓食架:smile_47: :smile_47:

very long but thanks for share

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆