Where I can try 空飛 CP

收藏  |  訂閱
22  508

淡水既SN其實都好集中
由羅湖坐大巴到淡水花街巴士總站
淨係巴土站對出一條開城大道
由街頭行到街尾, 恐怕有十幾廿間酒店(附SN)
我淨係去過LAI HO & SUN LAI CHING (花街車站附近),
都有所謂空飛架, 不過唔係間間房有, 要事先同主任講

引用:
原帖由 sunny0808HK 於 2008-11-27 02:54 PM 發表 查看引用來源
淡水既SN其實都好集中
由羅湖坐大巴到淡水花街巴士總站
淨係巴土站對出一條開城大道
由街頭行到街尾, 恐怕有十幾廿間酒店(附SN)
我淨係去過LAI HO & SUN LAI CHING (花街車站附近),
都有所謂空飛架, 不過唔係間 ...
Thanks Ching info

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-27 02:01 PM 發表 查看引用來源

無乜啦....你試吓去隱形山莊間仙泉睇吓啲戰機退役未:smile_19:
d怪獸都變哂中女啦,去哂隱形山莊隱形喇:smile_30:

引用:
原帖由 sunny0808HK 於 2008-11-27 02:24 PM 發表 查看引用來源
去淡水啦, 好多都有
:smile_03: :smile_03: I believe I can fly.........
有無新lai精相熟經理電話~~pm me..tks:smile_44:

引用:
原帖由 WhoRYa 於 2008-11-27 03:01 PM 發表 查看引用來源

Thanks Ching info
客咩氣呀, 交換情報麻

引用:
原帖由 sunny0808HK 於 2008-11-27 03:29 PM 發表 查看引用來源

客咩氣呀, 交換情報麻
Totally agree this. Wait for my report after I have tried the fly.

:smile_04:

引用:
原帖由 sunny0808HK 於 2008-11-27 03:29 PM 發表 查看引用來源

客咩氣呀, 交換情報麻
你係夜場特務~

引用:
原帖由 jacky0658 於 2008-11-27 03:28 PM 發表 查看引用來源

有無新lai精相熟經理電話~~pm me..tks:smile_44:
冇..我都係同朋友盲摸摸中上去
而事後主任有派片, 不過係個朋友度
你可以打0752-3822*@@轉SN部訂房, 一樣掂

引用:
原帖由 sunny0808HK 於 2008-11-27 03:39 PM 發表 查看引用來源

冇..我都係同朋友盲摸摸中上去
而事後主任有派片, 不過係個朋友度
你可以打0752-3822*@@轉SN部訂房, 一樣掂
酒店電話我有~我上次去過...
不過無攞咭片....:smile_27:

Any ching tried this b4 and can share the experience with us. Thanks. :smile_47:

前往最後回覆