上一頁下一頁
發新話題

食左邪骨技師

收藏  |  訂閱
126  18.2k

可能係惡夢的開始
便宜莫貪, 明買明賣最實際

其實價錢都係差唔多:smile_39:

明買明賣最實際

引用:
原帖由 hello169 於 2008-11-26 11:44 AM 發表 查看引用來源
     一個月前在深圳邪骨遇到一個技師, 我覺得佢幾靚女, 而且對波幾大(34d)所以第二次去都mark番佢, 之後0甘岩佢收工, 就叫埋佢出去飲野, 途中都有覽覽錫錫, 感覺很好.       再過了一星期, 我約她收工出來唱k, (仲有我一個男性朋友), 她又肯出來, 果晚我地仲去左開房, (我朋友自己回港), 第二日我比左二百元她, 然後她便去上班了
     我覺得0甘樣玩感覺唔錯, 有拍拖feel, 而且比較干淨(感覺上), 花費又唔貴, 唔知有無ching試過呢?
自欺欺人:smile_14: :smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 hello169 於 2008-11-26 11:44 AM 發表 查看引用來源
        一個月前在深圳邪骨遇到一個技師, 我覺得佢幾靚女, 而且對波幾大(34d)所以第二次去都mark番佢, 之後0甘岩佢收工, 就叫埋佢出去飲野, 途中都有覽覽錫錫, 感覺很好.    ...
邪骨場技師有幾干淨???
咪同出黎做既囡囡差唔多

自欺欺人..................被人欺

引用:
        一個月前在深圳邪骨遇到一個技師, 我覺得佢幾靚女, 而且對波幾大(34d)所以第二次去都mark番佢, 之後0甘岩佢收工, 就叫埋佢出去飲野, 途中都有覽覽錫錫, 感覺很好.    ...
邪骨女開工都要做~有幾干淨ar~Ching啅多次好閃la

引用:
原帖由 我愛大波 於 2008-11-26 12:36 PM 發表 查看引用來源

邪骨場技師有幾干淨???
咪同出黎做既囡囡差唔多
:smile_45: :smile_45:
有d 唔同
做小姐每日幾個或者十幾個客
技師最能多十個八個股東
平时又會要你送呢樣個樣:smile_30: :smile_27:

雖然唔係免費午餐,都要小心

比較干淨(感覺上)......唔係馬,邪骨女喎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆