CP 邊度有好食 pizza

收藏  |  訂閱
28  701

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-26 08:59 PM 發表

呢排好少見喎師兄
係呀,冇心情呀!工作前景未明,收入銳減,引致性趣大減!

引用:
原帖由 阿吉仔 於 2008-11-26 22:00 發表 查看引用來源

係呀,冇心情呀!工作前景未明,收入銳減,引致性趣大減!
呢期真係幾大鑊:smile_42:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-26 10:03 PM 發表

呢期真係幾大鑊:smile_42:
你去左金華食菠羅個未,hehe

引用:
原帖由 阿吉仔 於 2008-11-26 22:13 發表 查看引用來源

你去左金華食菠羅個未,hehe
sorry....吾明:smile_41:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-26 10:15 PM 發表

sorry....吾明:smile_41:
見到你係飲食攔,旺角金华冰廳你話會去試,試左未

引用:
原帖由 阿吉仔 於 2008-11-26 22:19 發表 查看引用來源

見到你係飲食攔,旺角金华冰廳你話會去試,試左未
哦....吹水啫...以前去過啦:smile_35:

多謝  iori98, 阿吉仔 同 cacoke 兄資料! 上左去 CP 三日兩夜冇得睇 Discuss, 依家先回唔好意思,下星期上去試下 pizza 先。

呀 cacoke 兄,果間「相豬一刻」d 野食真係好唔得!

> 玩過N次, 你唔厭嗎?

我果件私家菜(我估係掛)出得會話大堂(中上樣貌),上得床(唔多願吹不過我用 4 仔教緊佢),重入得廚房煮埋野我食(勉強食得落)。好女仔黎嫁,點會咁快話厭呀!

引用:
原帖由 vinataxi 於 2008-11-28 23:56 發表 查看引用來源
多謝  iori98, 阿吉仔 同 cacoke 兄資料! 上左去 CP 三日兩夜冇得睇 Discuss, 依家先回唔好意思,下星期上去試下 pizza 先。

呀 cacoke 兄,果間「相豬一刻」d 野食真係好唔得!

> 玩過N次, 你唔厭嗎?

我果 ...
反而相敍一刻巷仔對面間金隆啲湯水好正

好呀,又去試下先。

以前去 CP 淨係諗邊度 d 女得,餐餐都係足球餐廳同徬邊果間中餐。依家先發覺原來搵好野食都係生活情趣一部份。

引用:
原帖由 vinataxi 於 2008-11-29 12:11 AM 發表
好呀,又去試下先。

以前去 CP 淨係諗邊度 d 女得,餐餐都係足球餐廳同徬邊果間中餐。依家先發覺原來搵好野食都係生活情趣一部份。
飽暖思床肉嘛:smile_30:

前往最後回覆