做左結紮手術真係下下真軍都無事?

收藏  |  訂閱
34  3.2k

但係性病呢??
唔使紮啦~有好多避孕方法都好方便~
戴返個套先玩囉~:smile_38:

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-19 10:16 AM 發表 查看引用來源
但係性病呢??
唔使紮啦~有好多避孕方法都好方便~
戴返個套先玩囉~:smile_38:
但戴套同唔戴套...真係差一截架 bor:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-11-19 10:31 AM 發表 查看引用來源

但戴套同唔戴套...真係差一截架 bor:smile_13: :smile_13:
耐d唔好咩~:smile_38:
用d薄d咪得囉~

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-19 10:39 AM 發表 查看引用來源

耐d唔好咩~:smile_38:
用d薄d咪得囉~
連 0.02 都用過咯:smile_35:
始終有重隔膜咁.....

引用:
原帖由 男男男 於 2008-11-19 02:22 AM 發表 查看引用來源
做左結紮手術真係下下真軍都無事?唔用任何避孕措施中出都無事,但永遠無bb,針無2頭利,不論你是男定女,你會嗎??你會後悔嗎?
唔係百份百保證無事架喎!:smile_42:

引用:
原帖由 有情無情 於 19/11/2008 11:28 AM 發表 查看引用來源

唔係百份百保證無事架喎!:smile_42:
無情兄! 早啊~   

凡事都無絕對的..... 更何況喱d野 !

引用:
原帖由 男男男 於 2008-11-19 02:22 AM 發表 查看引用來源
做左結紮手術真係下下真軍都無事?唔用任何避孕措施中出都無事,但永遠無bb,針無2頭利,不論你是男定女,你會嗎??你會後悔嗎?
結紮咗唔代100%安全,有出事衰過o既例子架啦

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-11-19 10:50 AM 發表 查看引用來源

連 0.02 都用過咯:smile_35:
始終有重隔膜咁.....
心理作用~

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-11-19 12:01 PM 發表 查看引用來源

無情兄! 早啊~   

凡事都無絕對的..... 更何況喱d野 !
LIP兄,午安啦!
真係無絶對架,報紙有時都有寫外國有啲人投訴做咗結紮都有咗:smile_42:

man is more easy on this operation

前往最後回覆