上一頁下一頁
發新話題

係一個人影都冇隻嘅地方打野戰...好high呀... (update 咗 p.13 #189 呀)

收藏  |  訂閱
324  19.4k

我因為工作既關係,知道原來香港都有好多冇人既地方可以打野戰,唔係車上面喎,係落埋車嫁,一定刺激好多:smile_47: :smile_47:
我而家都密謀緊同女朋友去邊玩呀

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-11-19 08:16 AM 發表 查看引用來源

又玩斯爛衫
係咪撕爛到好似你個頭像咁呀

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-11-19 09:18 AM 發表 查看引用來源

係咪撕爛到好似你個頭像咁呀
我個頭像擺到明係撕爛晒冇衫著啦:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-11-19 09:20 AM 發表 查看引用來源

我個頭像擺到明係撕爛晒冇衫著啦:smile_47: :smile_47: :smile_47:
唔緊要 ~ 重有 d 葉摭一摭佢

引用:
原帖由 supersweet 於 2008-11-19 01:13 AM 發表 查看引用來源
將個故事簡短d先 ~~~
話說都好幾年前啦 !! 我個舊 bf 佢好鬼鍾意打野戰家 ...... 佢成日都會搵d唔同嘅地方黎做 , 仲每次都好激 , 好鬼死 high 家 ~~ o個種有驚又想嘅矛盾心情 ... 唔 ~~ 真係唔知點形容 ...
:smile_30: 咁樣好玩wor..

引用:
原帖由 亂交G宴 於  09:22 AM 發表 查看引用來源

唔緊要 ~ 重有 d 葉摭一摭佢
所以野戰唔好去沙灘,葉都冇塊

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-11-19 09:24 AM 發表 查看引用來源

所以野戰唔好去沙灘,葉都冇塊
重多野摭啦 ~ 咁多寄居蟹
再唔係求其執兩三隻"扇貝"傍下身 lor:smile_47:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-11-19 09:26 AM 發表 查看引用來源

重多野摭啦 ~ 咁多寄居蟹
再唔係求其執兩三隻"扇貝"傍下身 lor:smile_47:
摭唔摭得晒

咁咪無衫著走......  凍唔凍呀:smile_35:

引用:
原帖由 CCandy 於 2008-11-19 09:28 AM 發表 查看引用來源
咁咪無衫著走......  凍唔凍呀:smile_35:
妳想唔想試下 ?:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆