上一頁下一頁
發新話題

口爆

收藏  |  訂閱
61  8.7k

引用:
原帖由 T-65 於 2008-11-17 03:00 發表 查看引用來源
哪 ... 大陸仔唔識野架啦 , 等喎教你地 ... :smile_38:
帶第一個套之後 , 滴兩滴白花油晌面 , 然後再
笠多一個套 ~ :smile_45:   ~ 拱樣是但一個穿咗嘟即
刻知道丫嘛 ~ :smile_46:  
咁七 on99 既野重有人提議?
睇下說明書啦!人地賣袋既,只會希望你們用得多,一次過用十9幾個最好,點解人地都唔建議?因為一次過用兩個袋,增加破損機會,好容易袋磨袋磨穿呀

引用:
原帖由 TINGGNIT 於 2008-11-17 03:24 AM 發表 查看引用來源

咁七 on99 既野重有人提議?
睇下說明書啦!人地賣袋既,只會希望你們用得多,一次過用十9幾個最好,點解人地都唔建議?因為一次過用兩個袋,增加破損機會,好容易袋磨袋磨穿呀
上面個T-65聽到未呀!揸白電油呀!燒死你呀!

要吹勿爆,要爆要帶袋

引用:
原帖由 富貴人 於 2008-11-17 02:49 AM 發表 查看引用來源

帶多幾個袋吹,無事
are you sure

引用:
原帖由 富貴人 於 2008-11-17 03:27 AM 發表 查看引用來源

上面個T-65聽到未呀!揸白電油呀!燒死你呀!
有病就睇醫生啦,:smile_39:   人地話白花油, 你就話白電油:smile_30: .仲有,如果有病:smile_41: ,唔帶袋吹而經會中,唔理有無爆.:smile_34:

最後唔好亂SEND信比我.我唔識你的.:smile_22:

雖然我唔識呀9:smile_41: , 但係如果呀9 真係比人禁言 ,都係光榮的:smile_38: :smile_38: .他把你的吹水REPORT踢爆.:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 富貴人 於 2008-11-17 03:15 AM 發表 查看引用來源

你個friend:呀9,被禁,話裡有話....ha......ha........爽呀
呀9只係齋睇
我係呀9個大佬
只係齋插你條9up夾大炮粉腸:smile_30:

引用:
原帖由 man24tg 於 2008-11-17 04:31 AM 發表 查看引用來源

有病就睇醫生啦,:smile_39:   人地話白花油, 你就話白電油:smile_30: .仲有,如果有病:smile_41: ,唔帶袋吹而經會中,唔理有無爆.:smile_34:

最後唔好亂SEND信比我.我唔識你的.:smile_22:

雖然我唔識呀  , 但係如果呀9 真係比人禁言 ,都係光榮的:smile_38: :smile_38: .他把你的吹水REPORT踢爆.:smile_30: :smile_30: :smile_30:...
可能佢fd都唔多個
好慘:smile_39:

引用:
原帖由 富貴人 於 2008-11-17 02:44 AM 發表 查看引用來源
深圳10月公布,今年共有1089人在深圳感染性病
現呼籲港人去玩一定要帶袋吹。

深圳醫生說,口交,口爆是主要病毒傳播途徑。
大家出黎玩要小心:smile_38:

勿吹,要吹勿爆,要爆要帶袋
多謝c兄提醒,咁你爸爸咪好那危險!

引用:
原帖由 呀8 於 2008-11-17 05:01 AM 發表 查看引用來源

可能佢fd都唔多個
好慘:smile_39:
唔怪得要在這裡出吹水REPORT啦.原來沒人同佢吹....水.:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 富貴人 於 2008-11-17 03:13 AM 發表 查看引用來源

帶3個不可嗎?兩個帶在我支7.5吋大炮,一個帶在你個口,一穿你就瓜瓜嘈,人肉警鐘  
層皮呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆