上一頁下一頁
發新話題

首試紅磡足

收藏  |  訂閱
150  29.0k

引用:
原帖由 lockeho 於 2008-11-15 10:03 AM 發表 查看引用來源
Thank you for sharing
一陣去試
而c hing你知邊度....
我一陣都想去試喎~~~:smile_34:

我昨晚去左...係第二次去
今次揼兩part,今次個中女...年紀比較大,但係睇落去都幾順眼
(如果唔鐘意比較大既就唔好去啦)
不過身形幾好...點解,事關佢烏低身鋪毛巾,我一睇不禁嘩左一聲
見到個w,心諗第二次當然好過第一次啦
佢揼得幾好.開始時佢仲會有意冇意請你食波餅,仲要好大力用對野壓住你個頭,我當然用鐵頭功頂住...真係估唔到剛開始就玩...
揼到中段...都好似冇咩突破
好...到推油...好舒服...
佢冇r pat pat,佢只係在大脾內推...
跟住反身,仲以為有戲肉...又推又按在一些敏感部位
但係小弟冇咩反應...結果冇咩玩
最後佢幫我抹身...在抹身其間,佢又有意冇意比我摸佢對野...
等我摸到我開始有反應啦...點知夠哂時間,其實已經過左十五分鐘。

我都算出黎玩得耐~~~都比佢攪到我疑幻疑真
可能好多c hing覺得會xyz#*$%#
但我正正比佢呢d疑幻疑真既感覺吸引住

我相信下一次會好玩d

師兄幾多錢落樓 ??

引用:
原帖由 stevenyhy 於 2008-11-18 08:23 AM 發表 查看引用來源
師兄幾多錢落樓 ??
兩parts價錢$240~~~抵玩

個間場叫咩名 , 你上次 DUP 果個咩  no  , thx !!

引用:
原帖由 stevenyhy 於 2008-11-18 08:27 AM 發表 查看引用來源
個間場叫咩名 , 你上次 DUP 果個咩  no  , thx !!
我唔記得叫咩名...不過果邊得佢一間..上樓
咩number,佢地冇number

不過我應該今個星期六或下星期會再去。

no shower ???????

引用:
原帖由 sawyer123 於 2008-11-18 02:55 PM 發表 查看引用來源
no shower ???????
有架...不過我想佢幫我抹身...

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-11-18 08:24 AM 發表 查看引用來源

兩parts價錢$240~~~抵玩
咁平?
佢幾歲?

引用:
原帖由 kakaol 於 2008-11-18 04:04 PM 發表 查看引用來源
咁平?
佢幾歲?
你見我冇野攪...就知啦
幾多歲...依~~~望唔清,因為冇帶眼鏡
不過都唔係咩十八廿二啦,我諗大中女啦

老實講如果想攪野,就應該唔好去...
不過佢地揼同推都舒服,價錢又平,最緊要由屋企行去只是3mins
咁既價錢,我可以一星期去兩次

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆