想問 D 一卡 2 號 的問題

收藏  |  訂閱
18  778

引用:
原帖由 唔好煩~ 於 2008-11-12 12:23 PM 發表 查看引用來源
神州行係咪好用d啊c兄???
貴就貴少少,不過中移動接收好d

引用:
原帖由 chiman0621 於 2008-11-12 02:28 發表 查看引用來源
請問大家, 1 卡 2 號的香港號碼可吾可以飛線到香港的號碼的?   謝謝....
你試吓 pm cd200802 師兄問吓佢專業意見

中國聯通一卡兩號新版含100元通話費

[按此打開] [隱藏]

最近深圳中國聯通出了新版一卡兩號
面值含 100 元
0 元月費 , 只可在中港使用

全中國 及 香港 打出 0.55 元
全中國 及 香港 接聽 0.40 元

用量少合用 , 免月費 最實際

我用緊中移動的全球通,月租$98包300分鐘全廣東省打出,開多個香港號碼,用萬眾,月租$19,全廣東省香港接聽都全免,香港打本地$0.39一分鐘,香港打大陸$0.69一分鐘,值得參考下!

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-12 05:57 PM 發表 查看引用來源
聯通都得....不過要上台先
我都上咗聯通喎,原來可以咁樣飛返去個香港電話架:smile_41:

引用:
原帖由 lung007 於 2008-11-15 03:43 PM 發表 查看引用來源
我用緊中移動的全球通,月租$98包300分鐘全廣東省打出,開多個香港號碼,用萬眾,月租$19,全廣東省香港接聽都全免,香港打本地$0.39一分鐘,香港打大陸$0.69一分鐘,值得參考下!
我係用聯通包月,接收雖然就差咗D,不過就抵好多
包月98蚊有500分鐘,仲要係香港大陸共用500分鐘
冇分打出打入之分,又冇無要再俾月費:smile_13:

引用:
原帖由 iori98 於 2008-11-12 10:39 AM 發表 查看引用來源

太細睇唔清楚喎:smile_27:

賣廣告:smile_41:

咪同香港飛線一樣...

有 service **21*00852[電話]#
set 左第一次以後用 #21# 解 *21# forward

聯通如意通唔洗上台都得. 我都用緊
h??p://www.hkunicom.com/addvalue03_1.html
要比$5月費,可以飛去大陸或香港號碼

前往最後回覆