我細佬同佢條女搞左野!但~

收藏  |  訂閱
21  3.6k

引用:
原帖由 kennylees 於 2008-11-12 11:44 發表 查看引用來源
唔知告佢咩?:smile_41:

與未成年少女發生性行為
可以告非法性交

引用:
原帖由 yoyotwo 於 2008-11-12 11:42 AM 發表 查看引用來源

:smile_44:可能會用呢條 到時佢老豆老母要砌你細佬  佢講乜都得啦!
      所以最好講掂唔好報警

根據《刑事罪行條例》第127條的「拐帶年齡在18歲以下的未婚女童為使她與人性交」條,任何人將一名年齡在18歲以 ...
意圖使她與多名或某一名男子非法性交

意圖都會衰.樓主...不如你打電話報警..實行大義滅親

咁唔小心東窗事發吖!
死狗咁認錯囉…

千唔該、萬唔該請求原諒。
仲要發誓話自己衰要負責吖。

引用:
原帖由 yoyotwo 於 2008-11-12 11:42 AM 發表 查看引用來源

:smile_44:可能會用呢條 到時佢老豆老母要砌你細佬  佢講乜都得啦!
      所以最好講掂唔好報警

根據《刑事罪行條例》第127條的「拐帶年齡在18歲以下的未婚女童為使她與人性交」條,任何人將一名年齡在18歲以 ...
Oh, 仆街 lo.......

回覆 1# 的帖子

叫你細佬洗定pat pat,再買定d KY!

引用:
原帖由 通菜CEO 於 2008-11-12 11:11 AM 發表 查看引用來源

自首咩呀.....

條女夠左十六,又係自願!

不過報警可以告佢咩,我就真係唔知!

只係成家人比佢煩死!
1.同佢父母頃妥佢..
2.搵定律師專業人士幫你細佬~!
你細佬又唔等多兩年至攪~?
衰硬~架啦~!
:smile_38:

第1認錯先啦…
第2你父母同佢父母大家出黎傾下,可唔可以唔報警
如果報警,你細佬洗定pat pat啦

ps: 條女係咪有左???????????

:smile_45:

如果對方真係要告你細佬就去咗差館啦!
上泥嘈即係有得傾啦。
死狗探下對方想點啦 ....
個女仔同你細佬嘅態度係好重要。

唉!件事會發展都咁 ... 一睇都知你細佬都係唔抵幫嘅人!

:smile_39:

你細佬定你自己呀?:smile_46:

引用:
原帖由 leung-kk 於 2008-11-12 04:26 PM 發表 查看引用來源
:smile_45:

如果對方真係要告你細佬就去咗差館啦!
上泥嘈即係有得傾啦。
死狗探下對方想點啦 ....
個女仔同你細佬嘅態度係好重要。

唉!件事會發展都咁 ... 一睇都知你細佬都係唔抵幫嘅 ...
佢細路唔方好得去邊啦...
不如你pm我,我幫你報警...拉你細路
呢d死仔,唔衰過唔識做人架~~~

前往最後回覆