上一頁下一頁
發新話題

珠海H天桑拿~鬆一鬆好玩之旅

收藏  |  訂閱
171  13.7k

引用:
原帖由 BBQ_324 於 2008-11-8 01:54 PM 發表 查看引用來源
:smile_47:  ..... ching .....車費呢 ...
BBQ師兄,我從深圳灣口岸~坐的士~蛇口坐船去珠海,車費Total大約$260。

跑馬射金錢、半邊燒鵝肶、床邊拗蔗:smile_14: :smile_14:
師兄腰力都好強勁喎

C兄..可否PM經理電話啊??? 系唔系自己至電畀經理定房嘅話就會便D??:smile_13:

多謝珠海x天SN好玩之旅報告

引用:
原帖由 茶裏王 於 2008-11-8 02:29 PM 發表 查看引用來源
C兄..可否PM經理電話啊??? 系唔系自己至電畀經理定房嘅話就會便D??:smile_13:
茶裏王師兄,sorry...我未夠分pm俾你,地址在珠海灣仔區濠x度假酒店裹,去前致電經理訂房要¥468,walk-in ¥518。

thanks for you sharing

:smile_34: :smile_38: :smile_40:

引用:
原帖由 AHLC1398 於 2008-11-8 02:41 PM 發表 查看引用來源

茶裏王師兄,sorry...我未夠分pm俾你,地址在珠海灣仔區濠x度假酒店裹,去前致電經理訂房要¥468,walk-in ¥518。
PM needs only 50 points

引用:
原帖由 茶裏王 於 2008-11-8 02:29 PM 發表 查看引用來源
茶裏王師兄,我發經理電話給你,但你顯示拒絕接收短消息為什麽?可能你未夠分接收。

好耐之前去過一次,d女相頭麻麻:smile_13:

引用:
原帖由 AHLC1398 於 2008-11-8 14:02 發表 查看引用來源

owl師兄,okay...我已經pm俾你,地址在珠海灣仔區濠x度假酒店裹。
ching , 已收到你 pm 了. 一定會去試下. 不過想問下果度可否過夜 ?
Thanks a lot !
:smile_40: :smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆