ONS小討論

收藏  |  訂閱
21  2.0k

引用:
原帖由 sex.lankwaifong 於 2008-11-8 12:58 PM 發表
係咪想藉此post勸女不要ons:smile_41:
No.....can still have in whatever format they want, just need to be safe

引用:
原帖由 kamincuhk 於 2008-11-8 02:22 PM 發表
疾病的風險,可以藉衛生措施減低

生殖科技讓懷孕機會大減,讓性成為純粹的樂趣或具有交換價值的商品

....
C hing, my post is based on the risk management of an single event only

一個安全套就成事

一家便宜兩家著

:smile_30: :smile_30:

我都係咁認為..
so.. 我係從不玩ons. =)
俾d唔熟既人摸or 搞.
個心會好驚.1定會拒絕.      /.\

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2008-11-8 09:28 AM 發表 查看引用來源
經常都說一夜情中,以女方為較「蝕底」,但到底「蝕」在哪裏?一夜情對女性的傷害又有多大?

對女性來說,為一夜情付出的「經濟成本」比男性大,她們要冒懷孕風險,不只要十月懷胎,身材走樣,還要忍受生育時的劇 ...
So what happen?

:smile_41: :smile_41: :smile_41:

anyway , sex 又好 ons 又好 , 其實樓主都係做吓好心提醒相方唧 .. 唔使比你地話呀 .. 方死 d 女睇完唔比你扑咁 .. :smile_45:

引用:
原帖由 max007007max 於 2008-11-8 13:45 發表 查看引用來源

師兄 :smile_38: 今次俾你講中晒
原來你中英文都咁好文采:smile_14:
多謝, 多謝, brother. 唯弟細佬我都係講下事實 ja.
樓主講o既o野, 基本上用個 dom dom 可解決大部份.

你情我願,各自各精彩,各自各危險,所謂︰你OK,我OK:smile_47: 或你KO:') 我都一樣KO:smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2008-11-8 09:28 AM 發表 查看引用來源
經常都說一夜情中,以女方為較「蝕底」,但到底「蝕」在哪裏?一夜情對女性的傷害又有多大?

對女性來說,為一夜情付出的「經濟成本」比男性大,她們要冒懷孕風險,不只要十月懷胎,身材走樣,還要忍受生育時的劇 ...
你講嘅情況只要係進行咗不安全性行為就有機會發生架啦!又何止ONS吖?你叫人唔好隨便同人ONS或者進行安全性為都得,但係你咁講就有啲..........

No Risk No Climax

前往最後回覆