睡高包膠

收藏  |  訂閱
26  2.2k

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-11-8 02:32 AM 發表 查看引用來源
女人殺手,江湖復出
知我真身嗎? !!i!!!!!!!!!!!!SUI LEE

引用:
原帖由 COPIER 於 2008-11-8 02:34 AM 發表 查看引用來源

知我真身嗎? !!i!!!!!!!!!!!!SUI LEE
你真身係...........小李 ??:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-11-8 02:37 AM 發表 查看引用來源
你真身係...........小李 ??:smile_03: :smile_03:  
我真身係...........數簿!

wah.. ching.. one day several reports?? are you living on writing report??

引用:
原帖由 COPIER 於 2008-11-8 02:28 AM 發表 查看引用來源

在方向山,2Q那3佰幾,服務有:双面影印,前翻後轉,上山上天,好吹得,爽死
好能高深呀!真係高人!:smile_38:

wat the hel:smile_41:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-11-8 02:30 AM 發表 查看引用來源
錢多,駛來駛去都系面個層,真煩呀!   
比人打到 "C覺室條"!

:smile_45: :smile_45: :smile_45:

回覆 1# 的帖子

引用:
早幾日放工Walk In 去睡高。

女子擦背$198有兩三下吹簫,加$120雙飛。

入去睇價目表,Walk In$300。

本來諗住$198加$120雙飛,人地揀女時又心思思見到高瘦妹38......

唯有食完飯先再打算。

八卦問經理38係乜Q,佢話係由相到揀女,無冰火D取巧野,咁我就試揀。

都揀到件入房。加$20轉大房,否則上海式豬肉抬。

28好細粒,Pink Lin好滑皮膚,但唔kiss咀。

做完攪住傾,又有feel加鐘再一Q。

大家下次去,可以先看相兩Q同$120一Q,又或者$318雙飛,甚或乎孖Q兩條女都可以。父親給我又粗又長又大,人又靚仔又有錢,恨唔到噤多拿C_HING
錢多,駛來駛去都系面個層,真煩呀!
女人殺手,江湖復出

全部要返工瞓曬,我點解唔洗返工嘅!嘻嘻
:smile_45: :smile_45: :smile_45:

thx report

thanks for report

前往最後回覆