大陸櫃員機

收藏  |  訂閱
15  2.6k

多謝各位師兄

thx report

引用:
原帖由 cwlam111 於 2008-11-7 04:31 PM 發表 查看引用來源
ching,你out啦,仲要out得好離譜~~~:smile_30:
唔該你做下research先post野啦~~~:smile_38:

首先,大陸無銀通(jetco)網絡已經係錯,大陸o既東亞提款機全部都support銀通~~~:smile_34:
當然,銀通係大陸o既覆 ...
咁你唔早d講!等人答錯先寸人!表!:smile_45:

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-11-8 05:18 PM 發表 查看引用來源

咁你唔早d講!等人答錯先寸人!表!:smile_45:
你對眼係咪有問題,我係第一個回post,已經講得清清楚楚,有人夠膽死,學人做英女皇扮代表challenge我,先再講多一次同埋講下相關歷史

唔該你去驗下對C眼先表人啦~~~表~~~

引用:
原帖由 cwlam111 於 2008-11-9 02:20 PM 發表 查看引用來源

你對眼係咪有問題,我係第一個回post,已經講得清清楚楚,有人夠膽死,學人做英女皇扮代表challenge我,先再講多一次同埋講下相關歷史

唔該你去驗下對C眼先表人啦~~~表~~~
首先我所講既野都唔係完全錯,大陸銀通網絡少到近乎無,同埋香港申請既提款卡同信用卡的確要去返自己間銀行提款!
你只係稍作補充同埋提供可行方法!知道未?表!!!:smile_30:

少到近乎無就等如無,你d係咩LOGIC~~~咪笑死人啦~~~表~~~~:smile_30:

仲有你係咪盲架,我之前講左n次,你呢句"香港申請既提款卡同信用卡的確要去返自己間銀行提款" 已經係大錯特錯,我上面o既post已經講得清清楚楚,唔明o既話,唔該你搵補習社補下你o既中文啦~~~表~~~:smile_34:

如果你話香港部份銀行o既話先正確~~~知道無~~~表~~~:smile_30:

同埋樓主係問恒生卡,我第一個post當然只係回答關於恒生o既安排啦,唔通要寫埋香港所有銀行o既安排,做本百科全書咩~~~知道無~~~表~~~:smile_30:
引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-11-9 06:02 PM 發表 查看引用來源

首先我所講既野都唔係完全錯,大陸銀通網絡少到近乎無,同埋香港申請既提款卡同信用卡的確要去返自己間銀行提款!
你只係稍作補充同埋提供可行方法!知道未?表!!!:smile_30:

前往最後回覆