關注一兩條女,定不斷試新野

收藏  |  訂閱
18  2.9k

引用:
原帖由 愛不色手 於 2008-11-6 17:47 發表 查看引用來源

好酒都不過三巡啦 !!!!
但我聽D女講,距地有D幾年既熟客:smile_41: 。
如果下下都吾過三,D女搞三搞之後咪無生意羅:smile_45: 。

引用:
原帖由 蕭邦.蚌之容沙 於 2008-11-7 08:00 PM 發表 查看引用來源

但我聽D女講,距地有D幾年既熟客:smile_41: 。
如果下下都吾過三,D女搞三搞之後咪無生意羅:smile_45: 。
有時聽d女女講d熟客熟到上去吹水咋喎:smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 朮赤 於 2008-11-7 20:31 發表 查看引用來源

有時聽d女女講d熟客熟到上去吹水咋喎:smile_27::smile_27:
甘無聊.....:smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27:

不斷試新野.....:smile_46:

我以前都周圍食新野、近一年都無周圍塭、食左一件成年‧依家玩到環保、口爆、後園‧仲之セ都有得玩、都系俾四佰出二次.........:smile_35:

緊係不斷試新野啦.
一. 避免沉船
二, 出來玩都係貪新鮮姐, 屋企無得玩咩....

引用:
原帖由 josephts16 於 2008-11-8 09:38 發表 查看引用來源
緊係不斷試新野啦.
一. 避免沉船
二, 出來玩都係貪新鮮姐, 屋企無得玩咩....
如果條女真系好正,引吾住呢:smile_40: ?
不過自己知一定不俾沉船:smile_44: 。

引用:
原帖由 蕭邦.蚌之容沙 於 2008-11-8 10:07 AM 發表 查看引用來源

如果條女真系好正,引吾住呢:smile_40: ?
不過自己知一定不俾沉船:smile_44: 。
過左几日之後就會無左果種想翻啅的衝動...

引用:
原帖由 josephts16 於 2008-11-8 11:03 發表 查看引用來源

過左几日之後就會無左果種想翻啅的衝動...
可能呱........但未知.:smile_34:

前往最後回覆