上一頁下一頁
發新話題

女仔比人lam下面....

收藏  |  訂閱
126  8.7k

女人高潮最少有四種, 刺激陰核, 刺激G點, 正常造愛, 肛交(哩個唔係個個女人有).

刺激G 點唔係個個識. 肛交又唔係個個0岩. 佢又唔幫你口交....

你, 只係得番四份一的性樂趣. @_@''

my partner enjoy me using mouth...esp when "attack" her clit

引用:
原帖由 怕醜妹 於 2008-11-4 11:44 PM 發表 查看引用來源
我睇4仔成日都睇到d女仔比人lam下面超high
我成日都想試...但係我bf就講明一定唔會......

我想問其實係咪真係好正架呢?
我個個女伴都話好正好 high, 佢吾肯不如我借條脷比妳用下:smile_47:

引用:
原帖由 怕醜妹 於 2008-11-4 11:44 PM 發表 查看引用來源
我睇4仔成日都睇到d女仔比人lam下面超high
我成日都想試...但係我bf就講明一定唔會......

我想問其實係咪真係好正架呢?
就算係好正都冇用啦...你男友又唔會...我肯你又唔制。 :smile_34:

我女友鍾意比我lam下面,佢話好舒服!

引用:
原帖由 goodwish 於 2008-11-4 11:54 PM 發表 查看引用來源
之前都有大家用口
唔知仲乜呢排女友唔肯我
都算...... (有時求好耐先肯 )

又唔俾我舔佢.......求黎都冇:smile_27:
可能佢怕羞.

口交其實都好正常姐.......

引用:
原帖由 怕醜妹 於 2008-11-4 11:49 PM 發表 查看引用來源

我次次都會幫佢吹架
但係佢就從來都唔會囉
咁自私,唔好幫他吹,你開聲我幫你包HIGH:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 hkmanjoey 於 2008-11-4 11:54 PM 發表 查看引用來源
女人高潮最少有四種, 刺激陰核, 刺激G點, 正常造愛, 肛交(哩個唔係個個女人有).

刺激G 點唔係個個識. 肛交又唔係個個0岩. 佢又唔幫你口交....

你, 只係得番四份一的性樂趣. @_@''
講得好正呀:smile_30:

引用:
原帖由 怕醜妹 於 2008-11-4 11:49 PM 發表 查看引用來源

我次次都會幫佢吹架
但係佢就從來都唔會囉
你有無洗干淨先?淨唔干淨好味架
一開始佢會抗拒
你下次試下噴小小香水係下邊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆